Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kshffhg

kurde :( myślałam, ze jest ideałem :( POMOCY

Polecane posty

Gość kshffhg
zaba, lepiej sie nie udzielaj skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;) nie pisalam o zadnej milosci. owszem, kochalam jednego bardzo Mocno. do dwoch czulam duzo, Ale nie milosc. nikt nie powiedzial ze szybko mija ;-) zreszta nie musze ci sie spowiadac. nie uznaje seksu bez jakiegokolwiek uczucia. nie jest to dla mnie przedmiotowa czynnosc. slejw, masz racje. zrobie tak. zreszta nie mialam zamiaru sie oddawac po np miesiacu :P

Gość kshffhg
zaba, lepiej sie nie udzielaj skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;) nie pisalam o zadnej milosci. owszem, kochalam jednego bardzo Mocno. do dwoch czulam duzo, Ale nie milosc. nikt nie powiedzial ze szybko mija ;-) zreszta nie musze ci sie spowiadac. nie uznaje seksu bez jakiegokolwiek uczucia. nie jest to dla mnie przedmiotowa czynnosc. slejw, masz racje. zrobie tak. zreszta nie mialam zamiaru sie oddawac po np miesiacu :P

dziecinko, nie załapałaś ironii. ale jakoś mnie to nie dziwi. po takich jak ty trudno się spodziewać wybujałego intelektu :) ­ skoro sama święta nie jesteś, to nie masz prawa mieć pretensji wobec faceta. amen.

Gość jelly belly
tez nie rozumiem o co kaman, ty mialas paru facetow, on pare lasek wiec konkretnie o co masz pretensje?

Gość kshffhg
wiadomo, z jednej strony sie teraz ciesze ze ta cala historia to nie jest prawdziwa, ze nie bylo tych akcji. a z drugiej.. I to uczucie przewaza, czemu mnie oklamal? faceci czesto tak robia? ze niby to wstyd? widocznie dla niego tak, bo ja juz sie kochalam.. moze dlatego. Ale wkurwia mnie, ze nie mial oporow tak klamac. sama nie wiem, usprawiedliwiam go? dupa dupa :P

Gość mocne jasssne pełne
żaba debillko naprawdę niedobrze się robi jak się czasem czyta twoje bzdury :O to że ciebie żaden nie chciał, to nie znaczy że posiadanie kilku facetów w łóżku w tym wieku jest czymś złym chooj kogo obchodzi ILOŚĆ, 100 razy ważniejsze jest podejście do seksu, wolę faceta który miał 5 lasek i sypiał z nimi będąc w związku, niż przeruchał jedną na dyskotece w kiblu autrko - ja odpuściłabym sobie takiego faceta, tego typu facetów zawsze będzie ciągnęło do "nowości"

Gość nie pierdolcie
pewnie klamie, bo nie chce ciebie stracic teraz. ale szanse mozesz mu dac. pamietaj, ze ty tez z kims spalas wczesniej, a ile razy kto, to juz nie wazne. zazwyczaj sie smiejecie z prawiczkow na tym forum mozna zauwazyc, wiec nie miej pretensji do nikogo, ze takiego spotkalas wlasnie.

Gość ertyhtrer
jeśli to byłaby prawda to ciesz się że nie jest kurviarzem, ale z drugiej strony teraz nie wiadomo co jest prawdą... :O

Gość otóż Autorko
Ja bym chyba też bardzo męczyła się z taką przeszłością chłopaka... Może zaakceptowałabym faceta, który bawił się kobietami, ale potem stała się w jego życiu jakaś rewolucja, która go zmieniła, np. śmierć kogoś ważnego, wypadek lub nawrócenie. W innych przypadkach dałabym sobie spokój, bo nie widzę przyszłości bez zaufania i bez zasad oraz poszanowania innych osób (nie traktowania ich jak przedmiotów, zabawek do egoistycznego zaspokojenia siebie). Ja jestem wrażliwa i mam zasady, wartości, tego samego oczekuję od drugiej strony. Nie chcę działać wbrew sobie, wbrew sumieniu. Trafiłam na takiego faceta, jakiego chciałam, trochę się naczekałam, ale to nic, to potwierdza że są jeszcze wartościowi faceci :) Wszystko w swoim czasie. Pamiętaj, nic na siłę, nie przegwałcaj tego głosu rozsądku, jeśli tak bardzo się boisz. Radzę się po prostu przyjaźnić, zobaczysz jaki jest z czasem....

Gość popiieram.
wpis powyżej

@ mocne jasssne pełne Śmieszne. ­ Znałem kobiety które miały już 20ścia związków za sobą. I twierdzisz, że są lepsze niż ktoś kto miał jedną kobietę na stałe i sypiał z kimś dla przyjemności nie chcąc obiecywać więcej niż czuje naprawdę? ­ Nice.

Gość kryzyss
kuzwa, ale masz dzuewczyno problem - sama z kims spalas wczesniej (i 3 partnerow u 20tki to nie jest malo) a masz problem, ze chlopak podchodzil do seksu przedmiotowo. Rozumiem, gdybys ty byla dziewica, ale w takiej sytuacji?? Oboje mieliscie seks z kims innym, wiec nie wnikajcie w szczegoly. Swoja droga, myslalas ze jest idealem, bo mial 1 a ty 3, nie sadzilas wtedy ze jemu moze tez byc przykro?:D