Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyrty

chory kraj

Polecane posty

Gość rtyrty

22-letnia mieszkanka Rudy Śląskiej urodziła dziecko do wiadra, gdzie rodzina załatwiała swoje potrzeby. Akcji porodowej przyglądała się jej matka i ojciec dziecka. 22-letnia kobieta źle się poczuła i zaczęła rodzić w mieszkaniu. Usiadła więc na wiadrze, gdzie cała rodzina załatwiała potrzeby fizjologiczne. Matka rodzącej zabroniła jej wstać z wiadra. Ojciec dziecka również nie próbował ratować chłopca. Wezwane na miejsce pogotowie powiadomiło policję. Było już za późno. Chłopczyk utonął w fekaliach.

Gość cytrek
przecież nawet noworodek nie przeszedłby przez otwor w muszli klozetowej. nie daloby się spuscic wody. zatkalby się ustep. nawet kret by nie pomogl. to chyba logicznie pomyslala ze do wiadra

Gość derqa33
Przecież ona tego dziecka nie chciała. Sama jej siostra mówiła o tym. Nawet zwierzęta bardziej kochają swoje młode niż niektóre matki swoje dzieci. To co się wogole teraz dzieje jest tragiczne. Ile dzieci ginie przez swoje matki?!. Jest to chore.

Gość czasem coś wiem
To nie kraj chory, ale ludzie. We wszystkich krajach tacy sami.

Gość no i tak wlasnie jest
ze ja bym chciała mieć dziecko staram sie i g.. a taka suka aaa brak mi słów. Ale zgadzam się to nie kraj chory tylko ludzie :/

Gość mama2828
kudzie sa nienormalni

Gość mama2828
ludzie

Gość Aeve
nie jestem w stanie zrozumieć, jakim trzeba być człowiekiem, żeby zrobić coś tak potwornego...

Gość cytrek
a po kiego im darmozjad na te biede , gryzon by ich obzeral. jak oni jeszcze w 21 wieku do wiadra sraja