Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kailab

Sponsoring. Jak to jest?

Polecane posty

Gość Unistytutka
Ty mi nie tlumacz co robia, bo to znam na codzien bez mala :P

Gość Unistytutka
Ty mi nie tlumacz co robia, bo to znam na codzien bez mala :P

Gość 25 lat, ale ciekawa
Piersiolubny, nie wiem jak inaczej można poznać może gdzieś w pubie po prostu ? może ktoś kogo już znasz Ci to oferuje ? sponsoring jest tak stary jak prostytucja (kiedyś panie nazywały się utrzymankami, teraz chyba też ? ) a kiedyś neta nie było

Gość Roko ko ko
Ale kogo w końcu szukasz? Sponsora, czy ksiedza?

Gość Piersiolubny
Może masz rację ciekawa, ale przez neta zdecydowanie najłatwiej;)

Gość kjbdfk
Piersiolubny - a jak wyglądasz, ile masz lat i skąd jesteś?;):P

Gość Unistytutka
Ja nikogo nie szukam. Mam ksiezy pod dostatkiem. Chyba, ze cos zaoferujesz nietypowego. Stac cie na wypady 2-3 dniowe z kosztami 10-20k ? Jak cie stac to pisz co ciekawego mozesz dac wiecej, a kto wie...

Gość sraty taty gacie w kraty hej h
Powiem wam tak. Czyste zboczenstwo. Nie wiem jak mozna sprzedac sie. Fu. Ale tak serio to mam prawie 17 lat, a kilka niemoralnych propozycji mialam... Moze tych zbokow podnieca fakt ze wygladam na 13 lat z twarzy a figure mam juz taka kobieca? Nie wiem... Ale zygac mi sie chce na takich niewyzytych. Ble.

Gość Piersiolubny
Ja mogę zaoferować pieniądze, a oczekiwania co do wyglądu (mniejsze) i ostrej seksualności (większe). To ja mam w stosunku do kobiet... Jestem wysoki (188 cm) o dobrej budowie ciała (92kg), ciemne włosy i oczy, a mam 28 lat... I nie depiluję się nigdzie, bo tego nie znoszę... 10-20k to mogę zaoferować, ale za naprawdę niesamowite wrażenia.

Gość sraty taty gacie w kraty hej h
Powiem wam tak. Czyste zboczenstwo. Nie wiem jak mozna sprzedac sie. Fu. Ale tak serio to mam prawie 17 lat, a kilka niemoralnych propozycji mialam... Moze tych zbokow podnieca fakt ze wygladam na 13 lat z twarzy a figure mam juz taka kobieca? Nie wiem... Ale zygac mi sie chce na takich niewyzytych. Ble.

Gość Roko ko ko
Nic Ci nie zamierzam oferować. :) Jestem kobietą i włączyłam się do syskusji. Kiedyś też się tym interesowałam i nie miałam żadnego problemu ze znalezieniem kontaktów do takich facetów. Ostatecznie jednak się nie zdecydowałam. Ach to zacinające się forum!:O

Gość Piersiolubny
up

Gość 25 lat, ale ciekawa
Roko ko ko a jak znajdowałaś te kontakty ?

Gość Roko ko ko
Po prostu wpisałam w google słowo ,,zasponsoruje'' i mi się wyświetliły stronki. Potem do wybranych facetów napisałam maila. Ostatniemu posłałąm zdjęcie i nr, telefonu.

Gość Roko ko ko
Co się dzieje z tym forum ,że postów nie widać??:O

Gość zgłoś do usunięcia1
Zawód jak zawód. Nie każda kobieta się nadaje. W czasach kryzysu więcej kobiet się dostosuje. Dla nich to jedyna moneta, jaką mogą opłacić swoje zachcianki.

Gość zgłoś do usunięcia1
Bo to tak jak moralnością marcowego kota, nie ma jej.

Gość Roko ko ko
Nie widzę też ostatniego zdania w swoim poscie:O- Ostatecznie się jednak nie zdecydowałam.

Gość kjbdfk
Piersiolubny - a dlaczego nie jesteś w normalnym związku, tylko zakładasz możliwość sponsoringu? Jakie kobiety lubisz? Pytam o wygląd i cechy osobowości;)

Gość kjbdfk
Nie wiem czy mój post widać, mi się nie wyświetla.. Napiszę w takim razie jeszcze raz. Piersiolubny - dlaczego nie jesteś w normalnym związku, tylko zakładasz możliwość sponsorowania kobiety? W tych czasach nie jest trudno znaleźć sobie kogoś.. A jakie kobiety lubisz? Pytam o wygląd i cechy osobowości;)

Gość Unistytutka
Piersiolubny brzmi niezle, chociaz ja wole troche nizszych, bo sama jestem niska O wrazenia nie musisz sie martwic. Piss, scat, fisting itp odpadaja. Napisz co cie kreci a ja Ci powiem czy sie miescisz w moich wymaganiach Kufa to forum mnie dobija od wczoraj. Albo podwaja albo nie dodaje, albo nie wysiwetla. Co za matoly siedza przy klawiaturach (w o2). Konta email tez kasuja po paru miesiacach. Chyba dzial PR zachlany w 3 pisty. Jak mozna skasowac zawartosc skrzynki po 2 miesiacach?

Gość Roko ko ko
A wszystko się zgadza.:) Swoje własne posty pomyliłam.:P

Gość kjbdfk
Piersiolubny - dlaczego nie jesteś w normalnym związku? W tych czasach nie jest trudno znaleźć sobie kogoś.. Dlaczego właściwie w ogóle zakładasz możliwość sponsoringu? A jakie kobiety lubisz? Pytam o wygląd i cechy osobowości;)

Gość Unistytutka
Piersiolubny brzmi niezle, chociaz ja wole troche nizszych, bo sama jestem niska O wrazenia nie musisz sie martwic. Piss, scat, fisting itp odpadaja. Napisz co cie kreci a ja Ci powiem czy sie miescisz w moich wymaganiach Kufa to forum mnie dobija od wczoraj. Albo podwaja albo nie dodaje, albo nie wysiwetla. Co za matoly siedza przy klawiaturach (w o2). Konta email tez kasuja po paru miesiacach. Chyba dzial PR zachlany w 3 pisty. Jak mozna skasowac zawartosc skrzynki po 2 miesiacach?

Gość Unistytutka
Znow podwojony :/