Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mam pytanie i prosze podejsc do tego powaznie. 16 dni po ostatnim krwawieniu wspolzylam z chlopakiem, mial to byc stosunek przerywany. Nie jestesmy pewni czy sperma przedostala sie do pochwy, wydaje nam sie, ze jedynym zagrozeniem jest plyn ejakulacyjny. Na nastepny dzien przy oddawaniu moczu mialam 'kawalki' brazowego sluzu ( nie wiem jak to moge nazwac). W kolejnych dniach czulam deliaktny bol / uklocie w prawym jajniku, delikatne bole krzyza. Jakie sa objawy pierwszych dni ciazy? Mozecie sie ze mna szczerymi i prawdziwiymi dolegliwosciami podzielic?

Gość ZawszeCiekawaaa
w pierwszych dniach zazwyczaj nie ma objawów., ja wg nie miałam objawów. Przynajmniej do teraz a jestem już w 33tygodniu więc nie wiele mogę na ten temat powiedzieć ale radziła bym zrobić test jak nie dostaniesz miesiaczki..

Nie przejmuj się niczym, dzień po stosunku, nawet jeżeli są to Twoje dni płodne nie ma żadnych objawów :) Chyba, że psychicznie sobie zaczniesz wmawiać to możesz mieć nawet mdłości, ból mięśni, nabrzmiały brzuch, a nawet jak bardzo się wysilisz to poczujesz jak kopie :) To wytwór naszej kobiecej psychiki :)

Odpowiedziałam, ale nie ma mojego postu :( Tak czy siak.. Nie przejmuj się, ponieważ nie ma czym, w pierwszym dniu po współżyciu nie ma żadnych objawów ciąży, chyba że sobie je wmówimy :)

Dzieki za odpowiedzi. Popalam sobie papierosy, symbolicznie. Od stosunku w piatek minie 3 tygodnie. Tydzien po stosunku odnioslam wrazenie, ze nie smakuja mi papierosy ale nie do tego stopnia zeby sobie odmowic. Pali moze ktoras z Was i moglaby sie podzielic czy odczuwala jakis totalny niesmak do papierosow czy delikatny.

Gość georginiaaa
no ale czekaj.... bzykalas sie 16 dc tak? zaraz beda 3 tygodnie od tego czasu, a ty nadal nie masz miesiaczki???

Gość zccc
test zrób a nie medytuje. :O

Gość alphaville
Jeśli nie zaszłaś w ciążę, proponuję byś prowadziła obserwacje swoich cykli np przy pomocy testera owu na ślinę. W ten sposób będziesz wiedzieć kiedy możliwe jest zapłodnienie a kiedy nie, ułatwi Ci to sprawę na przyszłość.