Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasikonik98797

Lepsza dieta kopenhaska czy ŻM?

Polecane posty

Gość pasikonik98797

jak myślicie? Plus ćwiczenia 4 razy w tygodniu. Zalezy mi bardziej na rzezbie niż na schudnięciu, bo nie mam nadwagi. Ale mam tłusty brzuch, uda i tyłek, chciałabym to wyszczuplić.

Gość ja juz nie raz
jesli nie musisz chudnac za specjalnie to polecam po prostu jesc zdrowiej, nie obcianajac za bardzo kalorii i wtedy cwiczenia zalatwia sprawe. jesli bedziesz jesc byle co to niestety tego tluszczu sie nie ruszy nawet przy morderczych cwiczeniach. kopenhaska jest do niczego, nie stracisz za wiele tluszczu albo i wcale, po diecie bedziesz sie meczyc zeby nie utyc a jak zawalisz po, to bedziesz miala wiecej tluszczu niz wyjsciowo. juz pomijam fakt ze bardzo wyciencza organizm i cwiczenia poszlyby w odstawke a cwiczenia w takim wypadku to klucz. zycze powodzenia.

Gość pasikonik98797
Też mi się wydaje, że lepsza ŻM. Mam w planach wywalic całkowicie fast foody, tuczące przekąski, zredukowac ilośc soli i nie jesc węglowodanów po obiedzie (chyba, ze owoce lub warzywa). A i nie smazyc na tłuszczu.

Gość ja juz nie raz
nie mow sobie "wywalam calkowicie" to powoduje presje a jak ci sie zdarzy zjesc cos "zakazanego" wpedzisz sie w poczucie winy i wszystko porzucisz. powiedz sobie "ograniczam do minimum" od hamburgera raz w miesiacu sie nie tyje. pamietaj ze tluszcz tez jest potrzebny tylko wiadomo ten zdrowszy. bez tluszczu twoja cera i wlosy straca blask, paznokcie beda sie lamac. zalezy tez kiedy zamierzasz cwiczyc. jesli wieczorem to wskazane jest zeby przed cwiczeniami zjesc cos mini weglowego zeby nie opasc z sil.jesli rano to pamietaj ze cwiczenie na czczo nie jest wskazane.

Gość pasikonik34636
Nie no, wiadomo, jak raz na ruski rok zjem coś niezdrowego czy napiję się piwa na imprezie to świat się nie zawali:P O tłuszczu wiem:) To podstawowy błąd diet odchudzających - nie używanie tłuszczu. Nie zamierzam kupowac jogurtów light, a tłuszcz będę też dodawać do warzyw i sałatek, kupiłam w tym celu olej winogronowy. Mam nadzieję, że będzie ok:) Dzięki za rady!

Gość pasikonik34636
Będę ćwiczyć wieczorem. Obiad zjem ok. 16.00 i na 18.00 lub 19.00 pójde na fitness. Bardziej się boję jedzenia po, bo pewnie wróce wygłodzona. Ponoc nie powinno się jeśc kolacji, ale jak zjem wieczorem jogurt naturalny to chyba będzie ok?

Gość ja juz nie raz
po treningu dobry jest banan:) troche wegla na odzyskanie sil i porcja potasu na regeneracje miesni.

Kiedyś byłam na kopenhaskiej. Potem przez poł roku nie urósł mi nawet milimetr włosów. Wiem to, bo toż przed dietą rozjaśniłam, a mam ciemne...Nie polecam, straszie wyjaławia organizm. Potem stosowałam garściową i jestem na niej do dziś. B. polecam. Jest o niej długi wątek na wizażu.

najlepsza to warzywno owocowa nie mozna jesc zeczy straczkowych bananów i winogron