Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiusiaPusia

Paradontoza - forum wsparcia

Polecane posty

Gość NiusiaPusia

Witam, mam 22 lata i w ciagu ostatniego miesiaca bylam 6 razy u dentysty, mam na ich punkcie obsesje, 2 dni temu przegladalam sie w lustrze a na 5tce na dole po jednej i drugiej stronie juz odslonięta szyjka zębowa :( dziąsła krwawią przy szczotkowaniu. Wymienilam juz paste na elmex i obejrzalam filmiki na yt jak prawidlowo myc zeby :( przy kolejnej wizycie u stomatologa zapytam mu sie wprost czy mam to cholerstwo, chyba powinien mnie poinformowac jak widzi mnie "co chwile" Mam nadzieje ze to forum pomoze nam sie wesprzeć, w tej chorobie i bedziemy sobie tu dodawać otuchy oraz sprawdzone sposoby w walce z tą choroba. Pozdrawiam N.

Gość kuba karski
Czy elmex ci pomaga? Miałem początki tej samej choroby, udało się sobie z tym poradzić, ale pasta była inna. Powinnaś działać szybko - paradontoza może całkowicie zniszczyć twoja zęby. Co stwierdził dentysta?

Gość dominik kempa
Mnie elmex kompletnie nie pomagał. Dopiero ajona coś tam ruszyła. Generalnie u mnie problem został wykryty wcześnie. Szybko wprowadziłem wszystko co sugerował dentysta i jakoś udało się od tego wszystkiego uciec z powodzeniem....

Gość NiusiaPusia
Hej :) Nie mam paradontozy :) Ale mam wiele zebow do leczenia ;/ mimo ze tak czesto bywam w gabinecie psuja sie niestety od srodka :( 5 umarla sama z siebie bez zadnego urazu i prochnicy :( masakra