mikusia1000 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Hej dziewczyny tak jak w temacie. Czy ktorejs z Was duphaston pomogl zajsc w ciaze? Ja biore od 5 miesiecy i jak narazie nic. Koncze wlasnie ostatnia blaszke jestem ciekawa jak to bedzie dalej. Biore go tez na wyregulowanie cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Styczeń 15, 2013 mi pomogl w utrzymaniu ciazy . powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nisassa muio Napisano Styczeń 15, 2013 To nie jest cudowny lek na zajście...Raczej potrzymuje ciążę jeżeli już do niej dojdzie, bo to sztuczny progesteron potrzebny do zagnieżdżenia i utrzymania wczesnej ciąży...lekarze zapisują go mimi,że kobieta ma pawidłowy poziom progesteronu, ale to tak bardziej dla psychiki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikusia1000 0 Napisano Styczeń 15, 2013 ech tak myslalam ze jakos specjalnie nie ulatwia zajsc w ciaze. Biore go tez na wyregulowanie cyklu bo okres nie nadchodzil. Jakos nie wierze ze jakiekolwiek tabletki pomagaja zajsc w ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikusia1000 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Czy jeszcze komuś pomogl duphaston? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach