Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkoviczka.

Dlaczego faceci są nudni i proponują randke np w kinie?

Polecane posty

Gość randkoviczka.

Spacer, kino, jakas kawiarnia albo o zgrozo fastfood typu pizzeria. Nuda :(

Gość gostycyn
A ty co byś chciało wyjazd loredr de mar

Gość rowerowo echo
Jak byś ty płaciła to by wymyślili coś lepszego

Gość ja to od razu
proponuję, żeby iść do mnie i uprawiać seks, ale rzadko się na to godzicie. Jesteście nudne, więc musimy się do was dostosować i zabierać was na nudne randki...

dlatego, że jak się panna okaże nudna, to przynajmniej sobie film obejrzą lub napełnią basior, poza tym w kinie nie widać jak randka w ciemno okaże się pomyłka roku

Gość ja to od razu
proponuję, żeby iść do mnie i uprawiać seks, ale rzadko się na to godzicie. Jesteście nudne, więc musimy się do was dostosować i zabierać was na nudne randki...

Gość Taki sobie normalny :)
randkoviczka. bo nie byłaś na randce ze mną, ja robie inaczej np idę do panny gotuję obiadek ona mi pomaga, potem idziemy ulepić bałwana :D zajebista zabawa we dwoje, zimą to można iść np. na łyżwy :) u mnie jest fajne jeziorko, wieczorkiem kręgle lub bilard. Spacery też są fajne ale ile można ja wole jednak aktywnie spędzać czas. Fast food i randka hahahah raz jedna laska mi tam randkę proponowała hahahahaha rok temu.

Gość afds
To napisz gdzie chciałbyś b zostać zaproszona. Może ktoś skorzysta z Twoich rad, które najwyraźniej posiadasz i na pewno sama nie zaproponujesz nic nudnego, prawda? Prawda?

Gość offerma
Ja bym zabrał dziewczynę do parku pić piwo na ławce

Gość to dlaczego sama nie zaproponu
jesz? korona z głowy spadnie? na początku jak kogoś nie znasz nie wiadomo co kto lubi to nie wyskoczysz z czymś zwariowanym, a zaproszenia do domu mogą być dwuznacznie traktowane zresztą, z facetem z którym mam ochotę wyjść nawet siedzenie na ławce i zwykła rozmowa jest tysiac razy ciekawsza niż gokarty z nudziarzem

Sama wyjdz z inicjatywa i wymysl zaproponuj cos co chcialabys porobic wspolnie ze swoim facetem.

no ja uwielbiam pizzę i kino :P Chociaż mój na pierwszej randce wyjął gazetę o muzyce i czytał mi jakieś denne artykuły :D

Gość zalmiwasfrajerzy
laska zajebała prowo i juz tutaj nic nie pisze więcej :classic_cool: a w sumie to pewnie jakis typ se jaja robi

Gość taki jedennnn
Randka w kinie tez moze byc wyjatkowa, byle wyjatkowa byla osoba, z ktora ja spedzasz. Wez sobie do serca ta prawde. Dobrze Ci zycze i nie pisz bzdur.

@xxxx: jak sie dwie osoby dobrze dobraly i czuja sie ze soba swobodnie i naprawde chca sie poznac, bo ich ciagnie do siebie, to forma randki jest drugorzedna. Jak tego nie ma, to nawet dobry Boze nie pomoze. Choc kino troche nietrafiony pomysl na randke, bo nie mozna rozmawiac i sie poznac. No chyba, ze jako atrakcja dodatkowa oprocz czegos innego. Albo na ktorym z kolei spotkaniu.

Gość taki jedennnn
Kino na pierwszy raz zdecydowanie odpada :)

A jak laska nie chce poznawac faceta, tylko traktuje randke jako zabicie wolnego czasu i ma to polegac wylacznie na zabawianiu jej, to nie ma sensu wydawac na takie cos zlamanego grosza. Jak komus kino nie pasuje, to mozna isc samemu na seans, a laska niech siedzi w domu i pisze sobie na kafeterii o nudnych randkach:)

Gość kino też może być spoko jak
np, dobrały się osoby nieśmiałe, później na kawie np, zawsze jest temat do rozmowy, rozkręcenia dyskusji a reszta sama się toczy ale no samo pójście do kina i rozejście się to odpada dla mnie w ogole:D

Gość bartekkk ;/
U mnie czesto randki polegały np: na siedzeniu w samochodzie czy spacerze i ona sama to proponowała, ze woli posiedziec w samochodzie i sie poprzytulac ... a czasem oczywiscie pub, dyskoteka, ale nie codziennie... bez przesady

Gość taki jedennnn
"np, dobrały się osoby nieśmiałe, później na kawie np, zawsze jest temat do rozmowy, rozkręcenia dyskusji a reszta sama się toczy ale no samo pójście do kina i rozejście się to odpada dla mnie w ogole" To nie glupie rozumowanie w sumie :) "ak komus kino nie pasuje, to mozna isc samemu na seans, a laska niech siedzi w domu i pisze sobie na kafeterii o nudnych randkach" Hahaha otoz to :)

Gość bootsymama
polscy faceci to nudziarze, piwo, pizzeria czy kino/ o to za randka w kinie/ nawet pogadac sie nei da! do bani: ja bylam na kilku zajebistych randkach z obcokrajowcami (mieszkam za granica). Wloch mnie zabral najpierw na piwo ale potem poszlismy do wesolego miasteczka, z francuzem plywalam kajakami po rzece, hiszpan zabral na zajebisty musical a potem na ogladanie pokazu fontan. dodam ze kazdy z tych kolesi chcial za wszystko placic (mimo ze ja sie nie zgadzalam) nie to co polacy z wezem w kieszeni kiedy nieraz sie rozliczaja pol na pol na pierwszej randce! z hiszpanem to owgole sie spotykalam 2 lata i nasz zwiazek byl pelen ciekwych randek, nigdy sie z nim nie nudzilam! takich facetow wam zycze drogie panie!

Maciek ma rację - jak się dobrze dobierze para to nawet spacer będzie bardzo udany. Poza tym kino to dobra opcja.

Gość amarantowa sukienka
Nuda nuda, najgorzej wlasnie jak facet skapy i na pierwszej randce nie stara sie placic za dziewczyne albo zabiera ja do fast fooda bo taniej. Nie mowie, ze ma ja odrazu zabierac na kolacje do Mariota, ale dla mnie to szczyt skapstwa np jak facet nawet pizzy nie postawi na pierwszym spotkaniu. odrazu taki delikwent jest spalony. Raz mnie zabral taki pan prawnik na kolacje i sam nazamawial drogich dan, zjadl 2 razy tyle co i ja i na koniec podzielil skrupulatnie rachunek...swinia!

Gość alr
"bootsymama ..nie to co polacy z wezem w kieszeni kiedy nieraz sie rozliczaja pol na pol na pierwszej randce.." Teoretycznie laska mogłaby, w dużym mieście, umawiać się z frajerami, naciagać na kolację a poźniej spławiać :D Czasem rozmówca nie dopisze i trzeba się dla tej darmowej wyżerki nieco przemęczyć, no ale nie ma lekko.

@alr: mam kilka kolezanek, ktore robia w ten sposob, ale do nich pretensji miec nie mozna. Bardziej do tych kolesi, ktorzy przeinwestowuja na pierwszych randkach:)