Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia ta ta ra ta

Związek z żonatym

Polecane posty

Gość Misia ta ta ra ta

Płakać mi się chce. Zaczęło się to prawie dwa lata temu. Od początku zapewniał mnie że jego małżeństwo to jest tylko na papierze. Przede mną a po "roztaniu" z żoną miał kilka kobiet. Tylko że on nadal z nią mieszka. Podobno chodzi o dom nie chce go sprzedawać a przy rozwodzie musiał by. Zawsze obiecywał że gdy skończę się uczyć znajdę pracę i się usamodzielnie to zabierze rozwód i zamieszkany razem a na razie to ja nigdy nie byłam u niego w domu nigdy nie poznałam jego rodziny znajomych a on moich. Strasznie go kocham. Niby zapewnia mnie że on mnie też i wszystko ułoży się. A ja siedzę i myślę jak to będzie.

Gość fewfaqet
Nie ułoży się, bo jesteś tylko zywkłą sierką, dziwką do seksu, nie pojęłaś jeszcze tego dziewczynko ?

Gość paola*
Ty sie uczysz,On zonaty,miał kilka kobiet, po "rozstaniu" z zoną (nadal z nia mieszka i spi z nią) na bank. Żone zdradza Ciebie też bedzie. Amen

Gość paola*
i jak sie usamodzielnisz to sie rozwiedzie i wtedy będzie mógł sprzedac ten dom ? teraz nie?

Gość Misia ta ta ra ta
Nie sypia z nią. On mieszka na dole ona na górze.

no to ze on na dole a ona na gorze - to dosc czesta kombinacja;-)

Gość buahahahhihia
wcale tak nie musi byc, ja mam pana zonatego, samajestem mężatka- mi tak dobrze i jemu tez, a wy oczywiscie ze nic dla facetów nie znaczymy- roznie w zyciu bywa- skoro jest ze mna od roku i codziennie dzwoni i pisze milion smsmów, to co? robi to po to bym była z nim w łózku? mysle ze jednak troche mnie kocha

Gość z zd zd
akurat rżnie ciebie jak i ja jak ciebie karmi głodnymi kawałkami tak zonę i tak bedzie zawze

Gość pruszysniezek*
My kobiety- dziś 50 cio letnie byłysmy duużo madrzejsze kiedy chodziłysmy do szkoły. A podobno teraz młodziesz jest madrzejsza

Gość buahahahhihia
ludziska, roznie w zyciu bywa- mnie akurat nie musi karmic tekstami....nam to odpowiada, choc wiamy ze wiecznie to trwac nie bedzie -proste/ a ze rżnie? i bardzo dobrze:)

Gość Misia ta ta ra ta
A mi to nie odpowiada ja nie chce by on miał żonę. Wiem że mnie kocha ale sama myśl o tym że on z nią żyje pod jednym dachem mnie dobija. Napewno z nią nie sypia bo jakim cudem móg by pisać i rozmawiać ze ona przez pół nocy leżąc w łóżku. Jest kochany dba o mnie i czuje się przy nim bezpiecznie. Ma tylko jedną wadę ma żonę.

"buahahahhihia mysle ze jednak troche mnie kocha" xxxxx troche moze tak;-) xxxx Misia ta ta ra ta A mi to nie odpowiada ja nie chce by on miał żonę. Wiem że mnie kocha ale sama myśl o tym że on z nią żyje pod jednym dachem mnie dobija. Napewno z nią nie sypia bo jakim cudem móg by pisać i rozmawiać ze ona przez pół nocy leżąc w łóżku. Jest kochany dba o mnie i czuje się przy nim bezpiecznie. Ma tylko jedną wadę ma żonę." xxxx hahahhahaa ;-) to co sie dzieje za drzwiami zamknietego domu wiedza tylko ci ktorzy w nim mieszkaja - as easy as it is ;-)

Gość Misia ta ta ra ta
I jeszcze ktoś będzie udawał że angielski zna

Gość buahahahhihia
no i mi to troche zupełnie wystarczy:)