Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moja wina kuurcze

Reklamacja butów ccc-suwak

Polecane posty

Gość nie moja wina kuurcze

dzisiaj po ok.miesiącu użytkowania zepsuł mi się suwak w jednym bucie (coś nie tak się porobiło z ząbkami, nie są równo przy tej tasiemce), mogę je zanieść z reklamacją ?

Gość mnie to tak drazni
na suwaki i fleki nie obowiazuje reklamacja, cwaniaki

Gość CoTyNiePowiesz
oczywiście że możesz prawo do reklamacji masz przez 2 lata od zakupu, mało tego ustawa mówi że jeśli wada pojawiła się do pół roku od zakupu domniemywa się że jest to wada fabryczna i była już w chwili zakupu, ale jeśli chodzi o reklamacje w ccc to powodzenia życzę baaaardzo ciężko jest coś od nich wyszarpać skurczybyki jedne, pewnie ci powiedzą że miałaś za grube nogi i dlatego buty się popsuły, ale jeszcze inna bzdurę.... ale nie zniechęcaj się idź i walcz masz do tego prawo :)

Gość CoTyNiePowiesz
do mnie to tak drażni : pff co za bzdura z tymi suwakami, nie ma takiej opcji jak piszesz, a jeśli ktoś tak twierdzi to łamie prawo

Gość 987654321123456789
na przyszlosc - nie kupowac nic w ccc, straszne gowno tam maja

reklamowałam buty w CCC, wlasnie z powodu suwaka. naprawili. zepsuly sie drugi raz. oddac forsy nie chcieli, ale znowu naprawili. do dzisiaj buty sa ok (drugi sezon)

Gość pruszysniezek*
ja tam kupuje od lat i nic nigdy mi sie nie stało,kupuje Lasocki,Jenifer itp

Gość reeen78988
pewnie te buty to lasocki ?

Gość dcecedc
ja juz mialam naprawiane buty ktore mialam zalozone ok 4 raz na nodze. Rozpruly mi sie i buty mi zszyli troszke innym odcieniem nitki niz oryginalne no i oczywiscie ujebali korzuszek

Gość jennifer................
ja kupilam tam ostatnio botki, wyszlam w nich dwa razy na ulice, patrze przod caly zdarty jakbym w nich co najmniej rok chodzila... akurat na bubla trafilam, bo pierwszy raz tak mi sie zdarly czubki, w innych butach z CCC chodze kilka lat i są cale, nic sie nie sciera, wiec mialam pecha :( musze smarowac pastą zeby nie bylo tego widac.

Gość xxgoxx
ja reklamowałam zamek w butach w sklepie reserved i tez myslalam ze nie obejmuje tego gwarancja, a oddali mi kasę od ręki, dodam że były to letnie sandalki a buty popsuły się po całym sezonie.

Reklamowałam buty w ccc po miesiącu użytkowania i niestety, bez kłopotów się nie obeszło. Złamał mi się obcas w szpilce, którą miałam może dwa razy na nogach, ich  "rzeczoznawca" stwierdził, że to wina użytkownika, że za duży nacisk i dlatego obcas się złamał. Postanowiłam się odwołać, kumpela poleciła mi, żebym poszła po opinię do rzeczoznawcy, w necie znalazłam rzeczoznawców Maj i muszę przyznać, że to była bardzo dobra decyzja. Chyba działają na nich oficjalne pieczątki 🙂