Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elokquent

Dziewczyny się ze mnie naśmiewają, że cały czas jestem sam

Polecane posty

Gość elokquent

Mam już 25 lat... ogólnie jestem rozrowykowy, mam duże poczucie humoru, nie krępuje się rozmawiać z dziewczynami i mam pare bliższych koleżanek na uczelni no i to już jest 5 rok jak razem studiujemy i przez te 5 lat ani razu nikogo nie miałem... i one to wiedzą bo się dosyć blisko zadajemy oczywiście nie musze dodawać, że każda z nich przez ten czas już zaliczyła kilka facetów, kilka związków i mnóstwo sexu.. tylko ja CIĄGLE SAM.. już od jakiegoś czasu niby w żartach ale zaczyna to być dla mnie mało śmieszne i denerwujące jada mi, że chyba musze być gejem skoro nikogo nie mam... , że pewnie przez brak sexu jestem jakiś niewyżyty (na zajęciach z wfu, zawsze mnie roznosi energia), ostatnio nawet padały słowa, że jestem jakiś dziwny bo to nienormalne tyle czasu być samemu i życ w celibacie I JA SIE Z TYM ZGADZAM!! to jest nienormalne.. ALE CO JA PORADZE, ŻE ZADNA MNIE NIE CHCE??? nawet do tych koleżanek startowałem do każdej pokolei i tez mnie każda olewała.. a potem się dziwią, że ja sam jestem.. kuwa no nie chce mnie żadna to jestem sam, ehhh

Gość elokquent
nikt nic nie odpisze?

Gość wytrychjutra
zostań pedałem będziesz miał branie

Gość prawiki są tutej
Sam chyba obracasz tą kwestie w żart i one to podtrzymują.

Gość powiem prosto w oczy
ale zaboli, otoz niezbyt pewnie jestes atrakcyjny, kolezanki wola jak kazda kobieta przystojnego pustaka ktory wywoluje motyle w brzuchu niz dowcipnego i inteligentnego przecietniaka z wygladu, traktuja cie jak brata z ktorym mozna poimprezowac i pozartowac i nic wiecej, po prostu lubia cie jak brata byc moze jestes atracyjny, ale grasz role towarzyskiego (klasowego, grupowego, itp) blazna, co powoduje ze nie chca z takim celebryta byc bo od razu przyciagna do siebie uwage

Gość IMO12391
elokquent "oczywiście nie musze dodawać, że każda z nich przez ten czas już zaliczyła kilka facetów, kilka związków i mnóstwo sexu.." ­ Studentki...:classic_cool: :O

Gość kra:kra
wszystko zalezy od tego jak wygladasz..zapewne nieciekawie...jezeli mam racje to poprostu-sposc z tonu i zabierz sie za mniej atrakcyjne panie

Gość elokquent, jestes zalosny
podrywasz swoje bliskie kolezanki, ktorymi jestes "po przyjacielsku" i zartach to tak cie traktuja jako kolege, zalosnego kolege ... wyjdz lepiej do ludzi i poszukaj gdzie indziej dziewczyny skoro jestes taki rozrywkowy, a nie twierdzisz ze ZADNA (czyli w twoim mniemaniu twoje kolezanki) cie nie chce, bo to zalosne i smieszne ... najpierw chyba musisz dorosnac do zwiazku, bo robisz z siebie pajaca:(:O💤😭

Gość eloqunt
hmm, jesli chodzi o wyglad to jestem niski mam tylko, 172 cm.. a po zA tym nie jest zle

Gość i tutaj pies pogrzebany
ale nie martw sie, jest duzo atrakcyjnych dziewczat ponizej 1,6 poszukaj na innych wydzialach czy uczelniach, dla takiej drobniejszej bedziesz w sam raz