Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaa1102

Sprawdzone diety !

Polecane posty

Witam :) W temacie piszemy swoje doswiadczenia z dietami wg punktów 1)Nazwa diety i krotki opis na czym polega 2)Czas stosowania diety 3)Ile udalo sie schudnac(np 7dni-2kg albo miesiac-8kg. ) 4)INNE... Efekt jojo...itp. SERDECZNIE ZAPRASZAM ;) Moze dzieki temu latwiej bedzie nam porownac wszystkie diety stosowane przez was i wybrac ta najlepsza.

1) metoda zdrowego jedzenia/ nielaczenia.- metoda polega na nie laczeniu weglowodanow z bialkami jemy je w osobnych posilkach, nie pijemy plynow takze w trakcie posilku mozna godzine przed lub po jedzeniu sluzy to szybszemu trawieniu no i nie jemy po 18, 2)czas stosowania- 9 dni 3) schudlam 2kg- 7 dni . A do dnia dzisiejszego w 9 dniu diety juz 2.5kg. Startowalam z wagi 60kg. 4) Efektu jojo nie zaobserwowalam jak narazie ;)

Gość szarkaaaaaaaa
a bo chce mi sie to wszystko pisac :P)

1) metoda zdrowego jedzenia/ nielaczenia.- metoda polega na nie laczeniu weglowodanow z bialkami jemy je w osobnych posilkach, nie pijemy plynow takze w trakcie posilku mozna godzine przed lub po jedzeniu sluzy to szybszemu trawieniu no i nie jemy po 18, 2)czas stosowania- 9 dni 3) schudlam 2kg- 7 dni . A do dnia dzisiejszego w 9 dniu diety juz 2.5kg. Startowalam z wagi 60kg. 4) Efektu jojo nie zaobserwowalam jak narazie ;)

Gość wrtrrrrrrrrr
a co ty myslisz ze jojo masz na 2 dzien??? haahahahaha

prosze o wypowiedzi osob jedynie zainteresowanych tematem ;) reszta niech nie komentuje jak nie ma zamiaru nic sensownego powiedziec..

Gość hahahahahaaaaaa
:p)

Gość skarpetka22
żadna dieta na mnie nie działa jedynie głodówka 5 dni , _minus 5 kg zaraz wróciły

Gość jedzenie_ma_znaczenie
polecam dietę warzywno-owocową wg dr med. Ewy Dąbrowskiej - w ciągu miesiąca chudnie się 10% wagi wyjściowej = ja ważyłam przed dietą 84 kg po diecie 76 kg ( czyli -8 kg), ( czyli jak ktoś waży 100 kg schudnie 10 kg) - oprócz tego dieta ta leczy różne choroby cywilizacyjne www.ewadabrowska.pl

Gość jedzenie_ma_znaczenie
Dieta warzywno-owocowa wskazana jest dla osób zdrowych w celach profilaktycznych oraz chorych na: - nadwagę lub otyłość wysoki cholesterol miażdżycę serca i naczyń nadciśnienie alergie skórne alergie pokarmowe łuszczycę paradontozę nieżyt jelit - zespół jelita nadwrażliwego wrzód żołądka stłuszczenie wątroby astmę kamicę nerkową skazę moczanową nawracające infekcje reumatoidalne zapalenie stawów przewlekłe zapalenie wątroby choroby zwyrodnieniowe stawów zaparcia i choroby gastrologiczne zgagę i wiele innych chorób Przeciwwskazaniem do podjęcia diety są: cukrzyca na insulinie (typ I), nadczynność tarczycy, czynna gruźlica, niedoczynność nadnerczy, wyniszczenie organizmu (nowotwory, gruźlica), stany po przeszczepie narządów, ostra porfiria, depresja, zaawansowana niewydolność serca, nerek, wątroby, okres ciąży i karmienia piersią, dzieci przed okresem dojrzewania

Montignac od listopada - bardzo przeszkodziły mi święta, ale ponad 3 kg już za mną. Smacznie, zdrowo i bez szczególnych wyrzeczeń. Polecam !

Gość winia311
dieta south beach 14 kg w 80 dni

Gość gość
ja lepszy efekt miałam na diecie Limvena. Dużo skuteczniejsza i zdrowsza. Dostajecie pełny plan kuracji wraz z uzupełnieniem posiłków w postaci koktajli białkowych.