Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka.

co mam zrobić żeby urosły mi piersi?

Polecane posty

Gość lilianka.

mam 19 lat i prawie wgl nie widać u mnie biustu... nie wiem już co mam robić.. chirurg odpada.. macie jakieś metody po których powiększyły się Wam piersi? proszę o pomoc..

Gość _Akukuruku_
czasem skutkiem ubocznym tabletek anty jest lekkie zwiększenie się biustu. Ale to znika po odstawieniu. Operacja powiększenia biustu to jedyna napradę skuteczna metoda. Ja też mam malutki biust. Jeśli nie nosiłabym biustonosza takiego z gąbeczkami, to byłabym w zasadzie całkiem płaska. Ale już się z tym pogodziłam. Tak naprawdę, nie wiem po co miałabym mieć ten większy biust...? Gdy miałam takie 16-18 lat to rzeczywiście chciałam mieć koniecznie większy biust, te malutkie piersi to był mój kompleks.. ale teraz to mi nie przeszkadza:).. polubiłam je i niech już takie zawsze będą.

Gość lilianka.
nie nie.. ;) chodzi mi raczej o jakieś tabletki lub kremy..

Gość lilianka.
a ja jakoś jak na razie nie umiem się z tym pogodzić i to jest mój straszny kompleks... ;/

Gość _Akukuruku_
nie ma takiego czegoś z tego co wiem. Jeśli już jest, to działa doraźnie, nie daje spektakularnych efektów, albo nie działa wcale, tylko kosztuje masę kasy.

Gość OnaJedna12345
Ja tez mam taki kompleks, ale juz z tym zyje, a mam 24 lata, ale nie ma na to zadnych kremow, tabletek itp ;) Taka natura... ja juz sie przyzwyczailam, chociaz tez jest to cecha ktorej u siebie nie lubie, bo jak patrze na inne to wydaje mi sie ze kazda kobieta ma ladny duzy albo chcoiaz znaczacy biust ;)