Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listeczekkkk

tak mi smutno...

Polecane posty

Gość listeczekkkk

2,5 roku staran szereg badan i ciagle nic a kumpela dzis oznajmia o drugiej ciazy czemu to takie niesprawiedliwe...nie mam juz sily:(

Gość afa fa
Kochana, napewno sie uda! zobaczysz, odpusc troche i zobaczysz upragnione 2kreseczki! tez mi jest ciezko... miesiac temu stracilam ciaze, moja kolezanka juz w 6miesiacu, brat cioteczny chlopaka tez wpadl, a mi tak smutno... najgorsze, ze wczoraj (powtarzam WCZORAJ!) dowiedzialam sie ze moja siostra (rodzona) ma termin jutro! wyobrazasz sobie? siostra ukrywala przede mna swoja ciaze... zycie jest absolutnie niesprawiedliwe... ale pocieszeniem jest fakt ze karta sie moze jeszcze odwrocic... sciskam Cie i pozdrawiam! trzymaj sie cieplo! :)

Gość listeczekkkk
dzieki Tobie rowniez powodzenia! Tylko u mnie niestety problem w nasieniu meza jest zawiera ono pezeciwciala plemnikowe podobno ciezko przy takixh parametrach o ciaze o na in vitro narazie kasy brak zreszta bardzo chcialabym naturlnie.... A Ty dlugo sie staralas??

Gość nie poddawaj sie
ja staram sie 5 lat juz lecze itd i wciaz walcze glowa do góry

Gość :)jsjssj
Uda się:)Ja robiłam masę badań i nic...ciągle jedna kreska na teście.Lekarze mówili,że wszystko w porządku,żeby czekać:/ Nie leczyłam się,nie brałam leków i mój mąż również.Zaszłam w 30 cyklu starań.Nie wiadomo dlaczego tak długo zeszło:)

Gość :)jsjssj
aaa...jeżeli są te przeciwciała to ciężko:(Moi znajomi mieli z tym problem i mają córeczkę dzięki in vitro.Trzymaj się

Gość listeczekkkk
do niepoddawaj a stwierdzili przyczyne u Was??

Gość listeczekkkk
moj m dostal na te przeciwciala antybiotyk lekarz powiedzial ze moze pojawily sie gdyz byl stan zapalny za miesiac okaze sie czy nadal sa...

Gość nie poddawaj sie
tak stwierdzili ale u mnie tez zeszlo zanim trafilam na dobrego lekarza w klinice jestem po 2 nie udanych IUI jak narazie badania badania potem leczenie ktore jest zmudne itd itd

Gość nie poddawaj sie
witaj w klubie tez poki co mnie nie stac na in vitro:O w tym poparanym kraju...ile macie lat tylko przeciw ciala sa problemem?moja znajomej facet mial przec ciala przyjmowal jakies antybiotyki specjalne ale nie pomoglo poddali sie ivf

Kochana głowa do góry! Ja się starałam ponad 3 lata i zresz co Ci powiem? Ciągle dosłownie Ciągle o tym myślałam aż w końcu podjęliśmy decyzję o ślubie zajęłam się tym wszystko zaczęliśmy pomału załatwiać szukać itd i CUD! ODPUŚCIŁAM zajęłam głowę czymś innym i udało się! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki &&

Gość listeczekkkk
tak tylko przeciwciala:( wiem ze ciezko sie tego pozbyc w lutym robimy badania czy cos pomogło leczenie pewnie nic... Mamy po 28lat

Gość nie poddawaj sie
to pomysl sobie co ja przezywam??? tyle lat:O juz to trwa a IUI nie bedziecie robic?co lekarz na to? z tym ze my z m sie juz nie staramy od dwoch lat odpuscilismy a ciazy i tak nie ma i czekaja mnie kolejne IUI po leczeniu

Gość listeczekkkk
przeszlam dwie iui nieudane a u Was jaka przyczyna?.

Gość nie poddawaj sie
juz wiecej nie prubujecie IUI? wrogość sluzu ,oraz zbyt mala ilosc plemnikow i bardzo malo ruchliwych po kolejnym leczeniu M czekamy na wizyte w klinice jesli bedzie szasna to kolejne mysle 4 iui to sa male szanse i maly procent niestety ,ale nie łudze sie juz a potem to juz tylko in vitro...

Gość listeczekkkk
mysle ze szkoda kasy na iui czytalam ze przy przeciwcialach marne szanse na powodzenie prawie zadne tak bym chciala zeby leki pomogły moze pojawilaby sie dla nas iskierka nadzieii

Gość nie poddawaj sie
moj m tez robil test MAR i czekamy na wyniki jeszcze nie wiem jak bedzie u niego...glowa do góry w koncu sie uda ja tyle lat juz czekam a latka leca w tym roku bede miec 31....a co lekarz na to? nie dostal zadnych leków anybiotyków na to?a jak z morfologia? ja mam przeciw ciala ale w sluzie i boje sie aby moj maz nie mial przeciw cial:O

Gość nie poddawaj sie
moj m tez czeka na wyniki test MAR i boje sie aby nie bylo przeciw cial:O

Gość listeczekkkk
najgorsza u mnie jest presja otoczenia praca rodzina i te ciagle pytania a kiedy my?? Nie umiem sobie z tym radzic:(

Gość listeczekkkk
m dostal antybiotyk ale podobno ma on niska skutecznosc w lutym powtorka badan. Nie martw sie przeciwciala to rzadka przypadlosc:)

Gość nie poddawaj sie
hmm innymi sie nie przejmuj tylko zajmij sie soba u mnie juz nikt nie pyta 5 lat minelo a dziecka dalej nie ma sporo przeszlam i nie jest mi latwo tym bardziej ze moje dwie siostry maja dzieci maluchy ciaze rok po roku w tym roku urodzila moja siostra a druga jest w ciazy z 2 dzieckiem nie jest łatwo ale co zrobic trzeba walczyc i trzymac sie w ryzach staram sie raz tyle co ty:O i co mam zrobic nie sie nie zrobi a innymi nie ma co sie przejmowac.....

Gość nie poddawaj sie
nie wiadomo to i tak mi nic nie daje bo nasienie nie nadaje sie zaplodnienie poprzez IUI......z takimi wynikami jakie sa a leczenie prawie nic nie zmienilo a czy bede przeci ciala czy nie to sie okaze ja mam przec ciala ale tylko w sluzie

Gość listeczekkkk
na przeciw c. dostal antybiotyk ale ma on mala skutecznosc zobaczymy w lutym morfologia w normie nie martw sie przeciwciala w nasieniu to rzadkosc:)

Gość listeczekkkk
wiem ale to tak bardzo boli... Gdzie sie leczycie??

Gość listeczekkkk
wiem ale to tak bardzo boli.... Gdzie sie leczycie??

Gość listeczekkkk
cos mi posty nie wchodza gdzie sie leczycie??

Gość listeczekkkk
w jakiej klinice sie leczysz??

Gość nie poddawaj sie
ja sie lecze w klinice

Gość listeczekkkk
a nazwe zdradzisz??

Gość adzia1982
a inseminacjii próbowaliście?