Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoku1987

Do mam niemowlakow i przedszkolakow.

Polecane posty

Gość Yoku1987

Siedzicie z mlodszym dzieckiem w domu, starsze chodzi juz do przedszkola - jak rozwiazujecie kwestie zaprowadzania, odbierania? Chodzicie z niemowlakiem?

Gość Yoku1987
Up.

witaj :-) woże autem rano z niemowlakiem ( ma 2,5 miesiąca ) a po poludniu odbieram spacerkiem.

Gość lumpka wina
ja tak

Gość Yoku1987
Wpisy mi sie nie wyswietlaja, dopiki sama nie dodam komentarza. ;)

ja dopiero od kwietnia bede miala dwojke ale poki co m am nadzieje, odwalac szybki spaceri z 2 dzieci rano a po poludniu, dluzszy zakonczony postojem na placu zabaw-bo kwiecien to juz cieplo przeciez. Pisze mam nadzieje bo biore pod uwage sytuacje kiedy bede po nieprzespanej nocy, ledwo zywa ale wtedy bede starsza wysylala z mezem, ktory bedzie po prostu szedl do pracy z poslizgiem (zazwyczaj nie ma z tym problemu). Jak bedzie mocno padac bede posilkowac sie samochodem

Gość oiop-0
rano odwozi mąż, popołudniu odbieram z młodszym.

jak sie da to odwozi jedno z nas, jak się nie da to jeżdżę sama - takie małe w foteliku to pół biedy było, fotelik wpiąć, wypiąć i szlus, a teraz młoda sama chce się ubierac, wchodzić po schodach, a te schody sa koszmarne, trzeba ją odpilnować w środku, bo leci do sali... wszystko się wlecze