Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa i herbatniki

zaszlam w ciaze- prosze o rade

Polecane posty

Gość kawa i herbatniki

mieszkam w UK i mam 20 lat moj partner 23. wynajmujemy mieszkanie sami co prawda 1 bed room flat ale male nie jest. jak dziecko bedzie mialo juz prawie 2 latka planujemy juz kupic dom. oboje pracujemy. Boje sie i stresuje czy ja sobie poradze. Moi rodzice nie pochwalaja tego ze zaszlam w ciaze wiec napewno na ich pomoc nie licze a bardziej na gderanie nad uchem- ale to nie wazne. praktycznie jestesmy tutaj sami. jeden plus ten ze lekarz jest za darmo do 18 roku zycia dla dziecka i dostaje sie rodzinne , becikowe i inne dodatki. jezeli ktos mieszka w uk - kiedy moge sie o to strac ? co mam jest i pic a czego mam nie ruszac? z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi.

Gość kawa i herbatniki
prosze o jakas rade :)

Gość kawa i herbatniki
nikt nie odpisze :(

Gość jak ty pracujesz
i twój partner to na manne z nieba nie patrz, nie licz ze przysługują ci jakiekolwiek benefity - to jest dla ubogich bez oszczędności a wy jak chcecie dom kupować to juz teraz ci napisze - zapomnij o kasie! Wystarczy ze jedno z was ma powyżej 1000ł na mc i koniec aha i jak pobieraliście przed ciażą jakiś jeden z kilku dodatków np working tax

Gość Bądź sobą
mogę ci tylko doradzić żebyś nie piła dużo coli-wypłukuje magnez tak jak kawa, ja zrezygnowałam z kofeiny. Leki podczas ciąży masz za darmo-kwas foliowy. Kiedy i gdzie masz się starać nie wiem, ale dowiedz się czy nie należy wam się mieszkanie(nie pamiętam jak to się u was nazywa ale znajomi dostali tak jakby pół bliźniaka nazwy angielskiej nie znam) właśnie dlatego że urodziły im się dzidzie(bliźniaki) a i jeszcze unikaj wędzonych ryb, i absolutnie nie jedz serów camembert itp poprostu pleśniowych :)