Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasazerkaa

glupie kanary ;/

Polecane posty

Gość pasazerkaa

Własnie jakaś glupia kanarzyca wypisala mi mandat 100 zł, wsiadłam do autobusu dosłownie jeden przystanek jechalam i w tym czasie podeszla do mnie kontrolerka, wyciagam swoj bilet miesieczny zakupiony 27 grudnia wiec spokojnie do 26 stycznia myslalam, ze moge sobie jeździc, na co ona, że zmienily się ceny biletów i ja nie mam dopłaty i prosi dowód i 100 zł mandatu, no myślałam, ze jej zaraz walne. Kupialm bilet miesieczny i mam sie jeszcze zamartwiac i sprawdzac czy jest on dobry, to chyba powinni poinformowac mnie przy zakupie tego biletu, ze maja zmienic sie ceny i ze bede musiala kupic jakas glupia doplate albo odrazu policzyć większą cene biletu. To chyba jakaś kpina. Czy to w ogole mozna tak dac mandat za takie coś? jutro ide do MZK się kłocić.

Gość wrednamalpaa27
ja bym sobie nie dała wypisać bo z jakiej to racji idź się odwołać i zrób aferę z zkm

Gość wrednamalpaa27
idź do zkm czy gdziekolwiek tam i zrób awanturę bo wg mnie nie mogła wypisać ci mandatu

Gość chełm1
w niektorych miastach jest tak ze np. bilet miesieczny wazny od 27 grudnia jest wazny do 31 grudnia czyli do konca miesiaca, moze tak jest w twoim miescie,,a jesli tak to kanarkowa miala racje , pamietaj ze miesieczny sie kupuje zawsze na poczatku miesiaca

Gość odwolaj sie nie daj sie zrobi
nie może wypisać mandatu . Jeżeli masz kupiony bilet wcześniej to Cie nowa cena nie obowiązuje w tym momencie. masowo ludzie w grudniu ładowali na 3-6 miesięcy bilety żeby taniej mieć (sama zawsze w grudniu kupuje 6 miesięczny ,sprawdzają nie raz kanarzy i nic nie mówią ani się nie czepiają) . W babkuko Cie chce zrobić aby zarobić sobie .Odwołaj się

Gość pasazerkaa
Mam jak byk napisane na bilecie wazny od 27 grudnia do 25 stycznia więc, chyba nie miała mi prawa wypisać takiego mandatu ;/

Gość Matrona wie swoje
Idz jutro wyjaśnić ta sprawę.Z pewnością załatwisz pozytywnie.Kanarzyca nie miała prawa karać Cie mandatem.Ja miałam to samo,ale nie spisali mnie ponieważ wówczas gdy kupowałam bilet w grudniu cena nie była zmieniona.

Gość pasazerkaa
podstawa nalożenia opłaty : zaniżona opłata, nie ma żadnego pkt regluaminu

Gość pasazerkaa
udało się:P

Gość Szyszka,
Udało się, czyli jednak nie zdołali Cię oszukać? Swoją drogą straszne chamstwo i niepotrzebna stresująca sytuacja W CELU PODWYŻszenia sobie premii? :/