Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miltem83

Sex z

Polecane posty

Gość Miltem83

10 stycznia skończyłem 30 lat.Razem z kumplem poszedłem do dziwki. Zrobiliśmy to z nią razem. Trudno było znaleś chętną , ale za 300 zł- ;) Podoba mi się i chce więcej:)

Gość słodka słowianka
to poproś szefa o podwyżkę...

Przypomina mi się jak kolega opowiadał jak miał podobną sytuację, tyle że pojechali do jednej i najpierw on a potem jego znajomy to z nią robił. Jak się zgadali w pracy to okazało się że ten pierwszy dawał jej do buzi a ten drugi się z nią całował. Długooooo w pracy mieliśmy z tego bekę.

Gość Miltem83
Chchiałem zrobić coś ekstra w tym wyjątkowym dniu, a że nigdy nie byłem u kobiety lekkich obyczajów... Trudno jest zaleść taka którą się zgodzi z dwoma na raz:)

Ale nie rozumiem, po co dupczyć z kumplem? Czysta ekonomia wskazuje, że za tą kasę mogliście mieć 2 kobiety, a Ty wybrałeś jedną i towarzystwo kumpla...

Gość Miltem83
Brahimn Ale wtedy to by było zbyt normalnie, to jak bys to robił z dziewczyną w łóżku, tez zaprosiłbys kumpla do trojkąta?, ja raczej nie. A tak to moża sobie pozwolić na wiele reczy, oczywiście za dopłatą, poza tym to mnie kręci. Jak się bierze we dwóch to bardziej podniecające i brutalne... Spróbuj kiedyś

Dzięki, może kiedyś, ale raczej odczuwałbym spadek napięcia widząc nagie ciało kumpla penetrujące tą samą kobietę (nawet jeżeli to jest dziwka)

Brahmin, a dlaczego? Czyzby penetracja tej samej kobiety jeden po drugim i kontakt z nasieniem i innymi płynami ustrojowymi poprzednika były nie w smak? :D