sdziobak 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Witam. mam pewien problem i prosze o radę bo czytam te fora i juz mi glowa pęka. ostatnio okres dostałam 26 grudnia. trwał do 30 grudnia ( u mnie zazwyczaj rwa okolo 4 dni) . w sylwestra kochałam się ze swoim partnerem ale uzylismy pezerwatyw. pozniej kochaliśmy sie jeszcze kilka razy bez prezerwatyw ale nigdy nie doszło do wytrysku wewnątrz mnie. dzisiaj jest 15 stycznia a ja krwawię, nie jest to zwykła obfita miesiączka tylko lekkie krwawienie. kilka dni przed bolał mnie brzuch ( tak jak boli przed okresem lub w owulację). moje pytanie brzmi czy to moze być ciąza? krwawienie po 2 tygodniach od okresu? prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxzi Napisano Styczeń 16, 2013 Zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzerwoneUstaKochanki 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Może to być krwawienie implantacyjne. A może to być krwawienie owulacyjne. Czasem w owulacje może wystąpić lekkie krwawienie. Polecam zrobić test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glupie dziewuchy Napisano Styczeń 16, 2013 a kto ci tu na odleglosc powie czy jestes w ciazy?! MILIONOWY TEMAT A JAMILIONOWY RAZ POWTARZAM: JETS SEKS, MOZE BYC CIAZA!! AMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach