Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paweł357

nie wiem czy oną sie chce spotykać, czuję się okłamywany

Polecane posty

Gość Paweł357

Jestem z dziewczyną już prawie pół roku, kocham ją bardzo ona mi też to mówi ale ostatnio dużo się kłócimy. Zawsze zaczyna się od tego jak ja zauważe że coś jest nie tak i zaczynam sie jej wypytywać co sie dzieje? a ona zawsze mowi ze nic potem ze okres potem ze jakaś kłutnia w domu ;/ Zawsze mówi to samo ale nigdy nie powie prawdy. Ostatnio zacząłem zauważać że ona coraz mniej ma ochote na spotkania, ja bym mógł przy niej być caly czas, dla niej bym nawet prace rzucił jeśli by sie chciała spotkac. I właśnie chodzi o to że ostatnio nawet nie proponuje a jak ja zaproponuje to od razu widać po niej złość i jak sie zgodzi to na chwile tylko a jak chce troche dłużej to mi mowi ze nie może że to że tamto i zaczyna sie kłutnia. Jak się z nia kłuce to ciśnienie mi tak skacze ze az mi krew z nosa leci ale kiedy jest dobrze to przy niej czuje sie jak w niebie ale coraz mniej tego jest Co o tym sądzicie?? Próbować jeszcze z nią czy szukać innej? też miala chłopaka przedemna właśnie z ktorym chodziła 1,5 ruku. Nie wiem co myśleć, cały czas wydaje mi sie że mnie oklamuje, że nie chce sie spotykać Ale ja Ją kocham. Doradźcie coś. Z góry dzięki bardzo za pomoc. Pozdro all

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować