Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vb12

Nie chciany seksapil:(?

Polecane posty

Gość vb12

Nie mogę pojąc fenomenu swojego powodzenia. Uganiają się za mną żonaci, zajęci faceci w pracy. Jeden proponował sex, iny wystartował z łapami, koledze musiałam powiedziec by na nic oprócz koleżeństwa nie liczył. Co jakiś czas pod moim pokojem niby przypadkiem spotykam wodzących za mną adoratorów. Zastanawiam się nad tym czemu się tak dzieje i nadal nie wiem.:( Wiek ok 30 lat, jestem spokojna, wyważona, miła a coś powoduje ze przyciągam zajętych facetów. Najleposze jest to że myśle iż jestem brzydka co tym bardziej mnie dziwi. Może to moja niedostępność? Poza tym mam figurę klepsydry i duzy biust, jestem ciut przy kości. Zastanawiam czy wszystkie kobiety tak mają czy tylko ze mną jest coś nie tak:( Do tego jestem samotna, facet który mi się podoba kręci sie przy mnie juz dobre pól roku. Coś próbował ale chyba go onieśmielam bo się czerwieni i nie moze wydobyć z siebie słowa a gapi sie tak że czasami nie wiem gdzie oczy podziać. Nie wiem co ze mną nie tak. Jedyne komplementy które słyszałam to że oczy są moją największą ozdobą i że jestem bardzo kobieca.

Gość jhsd
Chwalisz się, czy żalisz? 😴

Gość Darth_Misiek ;)
rzale ...:(

Gość sylwestekkkkkz
Jak wygladasz?

Gość Darth_Misiek ;)
schrupliwie ...:(