Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitttka kiteczkaaa aaa

pamietacie Zia86?

Polecane posty

Gość kitttka kiteczkaaa aaa

Tak mi sie o Niej przypomnialo, wiadomo co slychac u internetowej celebrytki? Prowadzi moze jakiegos bloga? Wzieli w koncu ten slub? A moze juz jest w ciazy? I planuje porod z detalami na forach?

Gość von von
i kogo to obchodzi?

Gość zccc
udzielała się swego czasu na forum slubnym gazeta.pl ostatnio tam zajrzałam i jakoś zamilkła a planowała wtedy ślub cywilny zrobić.

Gość zccc
A tam blog stary i jak widać od miesięcy nie aktualizowany/

Gość brak kasy
ja tam jej zazdroszczę... widać, że mają (ona, on, jej rodzice?) pieniądze i zabija sobie czas różnymi hobby. wolałabym to niż pracę codziennie do 17 za 2500 jak ja...

Gość Insp. Gadget
Ciesz się, że robisz za 2500 a nie za 1300, jak wielu.

Gość Nie wiem, nie znam
A dlaczego parodię ślubu? Obejrzałam jej teledysk ślubny, owszem megera krotko trzymająca swojego męża, ale ślub wyglądał na bardzo piękny. Ja podziwiam, że potrafiła zorganizować piękny ślub cywilny, bo większość to w ogóle atmosfery nie ma. Ja to jestem zdziwiona, że taka dobra i droga firma jak MP Studios takie momenty do teledysku wybrała. Po cholerę wstawili jak ona się wścieka? :p

Gość eeeee a może
To nie był cywilny tylko "humanistyczny". Znaczy - bez żadnych konsekwencji prawnych. IMHO żaden z dokumentalistów im się nie spisal, ale to ich problem.

Gość asasz
No to był ślub humanistyczny a cywilny dopiero planowała wziąć w tym roku gdzies za granicą -myślała o Anglii albo Francji. Ale co tam wyszło to nie wiem bo wieki nie zaglądałam już na forum ślubne.

Gość planowała cywilny w Paryżu
planowała w Londynie, oczywiście wklejała pierdylion linków do najdroższych restauracji, męża planowała ubrać w garnitur obszyty trybikami z zegarków i kółkami zębatymi (podobno to jakiś superhiper modny "trYnd") i w ogóle cyrk. Potem wymyśliła ślub w JAPONII i wizytę u sushimana jako "wesele", oczywiście chciała do Japonii ciągnąć "przyjaciół", nie wiem tylko, na czyj koszt ;) Znudzone kiczowatymi idiotyzmami zii dziewczyny wyśmiały ją solidarnie, i n-ty ziowy wątek "ślubny" w końcu zamarł. Myślę, że przyczyna jest inna ;) Zia po prostu była sztucznym tworem, trollem, reklamującym niepotrzebne, za to drogie ślubne mody. A gdy z powodu kryzysu wycofały się firmy, które zija-kretynija dotąd nachalnie reklamowała otrzymując za to sowite prowizje - to i zabawa w kolejne śluby bez konsekwencji prawnych straciła racje bytu, bo nie było komu za to zapłacić... Więc wątków nie ma, ślubu cywilnego też. Bo po co brać ślub i na serio bawić się w dom, skoro za to nie płacą?? zia niczego nie robi za darmo i bez powodu ;) Za to szaleje na forach kulinarnych promując dziwne mody na haołiny i tym podobne, chociaż o gotowaniu jako takim nie ma zielonego pojęcia ;) Tak to jest - mamy Natalie Siwiec, Jole Ritowicz, więc skoro takie idiotki zostają celebrytkami w realu, to i zia pustogłówka zostaje cyber-celebrytką. Można tylko westchnąć - o tempora, o mores. I ignorować trollicę, to może jej lans umrze smiercia naturalną... Cybertroll musi mieć publisię, bez niej nei istnieje. Pozwólmy zii przestać istnieć, to dla niej najgorsza kara!!!!

Gość gość
ale paskudny ten jej ,,mąż'' :O

Gość gość
Taka trędi kobita a taki nietrędi tucznik...

Gość gość
E tam, bo to ściema jest. To nie jest jej facet. Oni na żadnym zdjęciu na siebie nie patrzą, tak jak kochający się ludzie. Całują tez się jakoś tak sztucznie. Ona jego nigdzie nie całuje, tylko on ją :P