Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna000

weterynaria we lwowie

Polecane posty

Gość Anna000

czy ktos jest studentem lub wie jak wygladaja studia na akademii medycyny weterynaryjnej we lwowie? jak wyglada sprawa z matura? jakie sa wymagania zeby sie tam dostac i jaki jest tam ogolnie poziom? czy jest mozliwosc studiowania w jezyku angielskim i ile taka przyjemnosc moze kosztowac? kazda informacja jest dla mnie na wage zlota! pozdrawiam :)

Gość mufcio
Ja rowniez chcialabym sie dowiedziec na temat studiowania weterynarii we lwowie w j.ang.

Gość mufcio
Ja rowniez chcialabym sie dowiedziec na temat studiowania weterynarii we lwowie w j.ang.

Witam ;) Ja studiuje weterynarie we Lwowie. Koszt studiów w języku angielskim to około 4 tys. dolarów rocznie ( nie wiem dokładnie bo ja mam wykłady w j. ukraińskim, który de facto jest o wiele tańszy) Można mieszkać w akademiku, który jest tani jednak warunki mają wiele do życzenia. ;) Ja osobiście mieszkam w wynajętym mieszkanku w centrum za który płacę 400 dolarów. Ceny za wynajęcie mieszkania wahają się między 280 dolarami a 500. Co do wymagań. Studia są płatne więc tak czy siak się dostaniesz. Ważny jest przedmiot główny czyli przede wszystkim biologia. ( dobrze by było gdybyś miał/a 60% [chyba że masz jakieś kontakty ;p]) Ale nie ma też reguły. Dostają się wszyscy którzy składają papiery. Czasem masz egzamin wstępny, z języka ang a czasem nie. Poziom jest bardzo dobry. Porównywalny z weterynarią we Wrocławiu, a nawet lepszy. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj :) Chętnie odpowiem.

Somethingfori czy moglabys mi podac strone internetowa uczelni we Lwowie, na ktorej jest weterynaria. Czy moglabym sie jakos z Toba skontaktowac zeby dowiedziec sie wszystkiego odnosnie tych studiow? Dziekuje, Lidka

Gość gość
czy ktos jeszcze studiuje wete we lwowie? bardzo prosze o odp, chcialabym baaardzo pogadac z taka osoba

Gość gość
Ja zamierzam tam studiowac od wrzesnia :) bylam nawet u dziekana i najwazniejszych rzeczy sie dowiedzialam ;) jesli was cos interesuje napiszcie na mejla ;) Bolimnienos@interia.pl

Gość gość
moja kolezanka tam studiuje. jak bede miec od niej jakies info to dam znac