Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafasfasf

Pomoc w ankiecie na temat niepłodności.

Polecane posty

Gość dafasfasf

Witam, pisze prace licencjacka na temat niepłodności u kobiet. Potrzebna jest mi pomoc Pań w wypełnieniu poniższych ankiet. Części 1 i części 2. Zajmie to dosłownie 5 minut. Z góry dziękuje. 1) http://www.ankietka.pl/ankieta/104577/poziom-wiedzy-kobiet-na-temat-nieplodnosci-kobiecej-i-metod-leczenia.html 2) http://www.ankietka.pl/ankieta/104583/poziom-wiedzy-kobiet-na-temat-nieplodnosci-kobiecej-i-metod-leczenia.html

Dużo głupich pytań, np.: "Które z technik wspomaganego rozrodu (ART) jest Pani najbardziej znane? *" Jeśli jest odpowiedź żadne to powinna być i odpowiedź wszystkie. :o

Chciałm pomóc, ale pytania są troche dziwne... 1)Czy jest niepłodność - 6mcy/rok/dwa - nawet lekarze mają rózne zdanie, więc co ma dać nasza odpowiedź 2)Niemożność posiadania dziecka w związku wynika z: Niemożność posiadania dziecka w związku wynika z: niepłodności kobiety niepłodności mężczyzny jednego z partnerów niezależnie od płci obojga partnerów jednocześnie nie wiem W związku ogólnie czy w naszym związku? Bo sformułowane tak jakby dotyczyło ogólnie,a przecież jest różnie, to rpoblem pary, ale czasami ewidentnie leży o jednej zdronie, np. facet ma 5 dzieci z inną a kobieta niedrożne jajowody... 3) Możliwość posiadania potomstwa jest dla człowieka: * najważniejsze bardzo ważne ważne obojętne DLA CZŁOWIEKA - RÓŻNIE, dla mnie bardzo ważne

Gość siloko
Jak dla mnie te pytania są sformułowane dziwnie. jaki jest cel ankiety? Badasz wiedzę nt. niepłodności czy odczucia z nią związane. Na większośćtych pytań różni lekarze óznie by odpowiedzieli..więc nie wiem co ty chciałś osiągnąć tą ankietą. też chciałm pomóc ale nie dobrnełam do końcaa..

Gość dafasfasf
Do Bahati Czym jest niepłodność czyli jak ksiązkowo się ją określa, jaki okres starań może świadczyć o niepłodności. Lekarze lekarzami wiadomo, każdy inaczej uważa ale pisząc prace opierałam się na książkach nowego wydania i wszędzie okres 1 roku jest podawany.

Gość rzeczywiscie dziwnie
sformulowane pytania ka zmagam sie z nieplodnoscia juz 5lat inaczej bym te pyrania ulozyla nie ktore sa bez sensu zadane zle

Gość Perw mobilna
upniem 😴

Miałam wypełnić tę ankietę, ale naprawdę jest dziwnie skonstruowana. Autorko daj tę ankietę mamie, koleżance, ale nie z tego samego kierunku studiów! ciekawe czy po kilku pytaniach nie rzucą jej w kąt.

Gość dafasfasf
Wiem, że może ta ankieta nie jest idealna ale miałam ją sprawdzaną przez promotora i nie było zarzutów. Dziękuje za wszystkie wypełnienia ankiety i opinie na jej temat.

Gość dafasfasf
Potrzebna jest mi jeszcze pomoc 8 kobiet.

Gość dafasfasf
uppp