Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqedqed

w wieku 28 lat opłaca sie jeszcze założyc aparat ortodontyczne ?

Polecane posty

Gość wqedqed

j.w.

Gość reaguemmmy
oplaca ale gdzie ty bylas do tej pory?

Gość paniHania
już raz było to pytanie i wszyscy odpowiedzieli że tak, więc po co znów zakładasz topik

Gość wqedqed
to podaj mi linka na mój temat bo ja jeszcze nie znalazłem

Gość wsdcvbnm
ja mam 25 lat, noszę od ok 2,5 roku i mam nadzieję ściągnąć max za pół roku. Gdyby mnie nie było stać, to poczekałabym jeszcze ale założyłabym za kilka lat. Np w twoim wieku. Ale to też zależy od kondycji twoich zębów. Jeśli np masz braki i są do leczenia to zastanowiłabym się czy nie lepiej jakieś zabiegi, leczenie i np licówki... A jeśli zęby masz zdrowe i w komplecie to nawet się nie zastanawiaj, zakładaj!!! Ja miałam 23 i myślałam że to za późno na aparat, więc na górę założyłam kosmetyczny widoczny jest tylko drucik. Spójrz na Hannę Lis, albo tego kolesia co śpiewa "Ona tańczy dla mnie", on też ma aparat na zębach, przyjrzyj się w teledyskach jak masz dużą rozdzielczość to zobaczysz. Ma kolo 40stki, chwalił się że żonę ma od 17 lat. Wiele, wiele starszych od ciebie osób nosi aparaty ja jestem bardzo zadowolona że założyłam, wcześniej z krzywymi zębami nigdy nie uśmiechałam się bez kompleksów, w towarzystwie w ogóle się nie uśmiechałam! To mnie bardzo otworzyło na ludzi, mimo że aparat mam dalej to zęby są proste praktycznie w 3 m-ce po założeniu były, ale trzeba go ponosić żeby efekt leczenia się utrwalił.

Gość tak opłaca się
Zwłaszcza dentyście lub dentystce,w zależności kto Ci bedzie robił

Gość wsdcvbnm
do:reaguemmmy nie każdego stać żeby wydać na leczenie w ratach ok 8 tys. zł w młodym wieku. Jeżeli nie mają na to rodzice (a krzywe zęby to wynik ich zaniedbania), to trzeba pieniądze zarobić i odłożyć a to może potrwać, pytanie jest adekwatne dla osoby która sra kasą i nagle przypomniała sobie że ma krzywe zęby. A ja pozwolę sobie przypomnieć że to jest polska komuna, wczoraj kupowałam żółty ser, owoce i łososia na kanapki i moja sąsiadka skwitowała że chyba prezydenta będę gościć na śniadaniu. To ci niczego nie przybliża? Polska bieda to ok 90 % społeczeństwa Coś co w europie jest normą, to dla polaka wciąż luksus! PRZEZ TEN ZŁODZIEJSKI RZĄD

Gość wqedqed
bo strzela mi szczęka od lewej strony jak jem :( mam krzywą dolną szczękę za mocno na lewo kieruje i pewnie przez to strzela mi teraz od 3ms ale nikt mi wczesniej żadny lekarz czy dentysta nie powiedział ze moge miec problemy w przyszłości. to prawda że w młodości nie mielismy kasy ale ktoś mogł mi wczesniej ostrzegać. mam wizyte dopiero 25stycznia i ciekawe co mi powie ortodonta.