Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1515

za duzo sie masturbowalam

Polecane posty

Gość ja1515

ostatnio przez pare dni masturbowalam sie bardzo duzo i teraz czuje sie fatalnie. ciagle mysle ze mam cos do zrobienia, nie mam na nic ochoty brak checi do zycia wszystko mi obojetne. co mam robic:( ? prosze o odpowiedzi

Gość mlynek krecony fiutem
w hotelu Victoria w Warszawie mam dzis obiad z Rodrigo Borgia, wylicytowany na WOŚP chodź ze mną :D

Gość kup se
lalkę gumową za 7tys$, ma wszystko co prawdziwa kobieta i nie będziesz musiał walić konia. Albo wal do burdelu, 1h dupczenia kosztuje tylko 100zł, albo najlepiej ożeń się.

Gość ja1515
swietne rady nie ma co...

Kup litr Pepsi. To ci pomoże. Podniesie nieco ciśnienie krwi i pobudzi. I oczywiście zrób sobie z masturbacją przerwę - powiedzmy na trzy dni.

Gość kup se
jestem debilem i nie odróżniam formy żeńskiej od męskiej

Gość wiemrozumiem.m
Masturbacja oddala od Boga i od drugiego człowieka. Sprawia, że zamykasz się w błędnym kole hedonizmu i zwalnia z bycia w realnosci. Pozbawia wiary w siebie, zawstydza. Czujesz dobrze. Wiesz, że to niewłaściwa droga. Ucieczka od kłopotów, od siebie. Pomysl o spowiedzi, jeśli jestes wierzaca, to uwalnia, niesie nadzieję

Gość masturujaca sie jak kazda
Pierwsze slysze ze masturbacja oddala od Boga. Ja sie masturbuje juz od kilkunastu lat, mimo iz mam meza.:P Z mezem mi dobrze, ale masturbowac sie lubie:P Autorko troche przesadzilas dlatego brak Ci sil, zrob sobie przerwe.

Gość masturujaca sie jak kazda
Poza tym, mysle, ze to aturlny proces, kiedy ja zaczelam sie masturbowac bylam dziewica, masturbowalam sie, ale zewnetrznie, orgazm lechtaczkowy i to samo przyszlo, ja o tym nie myslalam, poprostu czulam ze musze zaspokoic to uczucie "w dolnych czesciach"ktore samo pojawilo sie, bez proszenia.

Gość Do kup se
cyt.: kup se jestem debilem i nie odróżniam formy żeńskiej od męskiej Gupi chłopie/babo, są lalki i z cipą i chujem, wiec pomyłka z płcią ma się jak pięśc do oka, gdyż taka i taka kosztuje >7tys $

Gość wrwterwty678
a co ma masturbacja wspólnego z tym, że jestes leniwa i brak ci motywacji? ja sie masturbuję codziennie i nie mam zadnych problemów z tego powodu. głupie wymówki. a sprawdzałas może jaki dzisiaj uklad planet, bo może to od tego..