Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet o porade-walk in cli

londyn -walk in clinic- guzek w piersi

Polecane posty

czy miala ktoras z was ten problem w uk? Kilka dni temu znalazlam guzek w piersi, czy robia tutaj usg czy mamografie czy lepiej jechac na leczenie do polski?

Gość katarzyna caryca wielka
Robia tu USG i mammografie, ale najpierw musialabys dostac skierowanie do szpitala, a to wszystko dlugo trwa. Ja na biopsje czekalam ponad miesiac, a na wyniki biopsji znowu 6 tygodni (moj lekarz w Polsce zlapal sie za glowe jak to uslyszal). Jesli masz taka mozliwosc to zbadalabym sie w Polsce.

dzieki za odpowiedz, bo bylam dzis w gp a babka w rejestracji mowi ze na nagle wypadki zapisuja rano i nie ma juz miejsc. kazala dzwonic rano, ale wtedy malo miejsc i szans ze si edostanie dlatego wole isc do walk in clinic. Ile czekalas na usg?

a Tobie co konkretnie bylo?

to zalezy od szpitala, jedne szpitale szybko wysylają listy "zaproszenia" na badania, inne mają burdel.

Gość katarzyna caryca wielka
Ja nie mialam USG robinego, cytologia mi zle wyszla i dlatego mialam dodatkowe badania - koloskopie (chyba tak to sie nazywa) i biopsje.

Gość ....finka
Wystarczy popijac nalewke z nagietka .Zmiany sie cofną.Chore jajniki to chore piersi .....

Gość ....finka
Leczenie dolegliwosci i chorob kobiecych .........refleksoterapia .ziołolecznictwo

Gość Kobitka co wie
Idz do walk in centre, dostaniesz skierowanie szybciej. Jesli twoje walk-in jest podlaczone do szpitala szansa jest ze zrobia Ci podstawowe badania tego samego dnia - kiedy ja znalazlam guzek pod skora i poszlam w ciagu dwoch godzin bylam po usg i nastepnego dnia na mammografii. Okazalo sie nic powaznego na szczescie.

Wszystko zalezy od mista i ilosc ludzi oczekujacych w kolejce!!! Czyli im wieksze miasto tym dluzej czekasz.Norma to minimum misiac czekania.

dostalam zaproszenie, od wizyty w gp do wizyty klinice piersi okolo 2 tyg czekania.

Gość mieszkam w UK UK
jestem bardzo zdziwiona tym co piszesz ja mam od kilku lat cos na piersi i w Polsce mialam robione USG ok raz w roku, zeby miec to pod kontrola. Moja mama miala raka piersi. Tutaj niestety lekarka mnie zbadala-podotykala, stwierdzila, ze to nic i tyle. zadne usg, zadne zainteresowanie sie jakos mnie tutaj olewaja lekarze...

moze u Ciebie nic nie wyczula podczas badania? Gdy ja bylam u lekarki ta cos wyczula, dlatego skierowala mnie na dodatkowe badania, ale to i tak w brest clinic zdecyduja czy jest konieczne usg czy nie.

Gość mieszkam w UK UK
nie, ja mam takie dziwne zgrubienie na piersi, ale stwierdzila lekarz tutaj, ze tego ni ewarto nawet badac...