Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdg

Stany lękowe zrobiły ze mnie aliena:(

Polecane posty

Gość dsfsdg

j.w.

Gość hfhfj
jestes kobieta?

Gość hdgfdfdffffffffffffffffff
skad sie biora u ciebie stany lękowe?

Gość dsfsdg
Sprawa wygląda tak że traumatyczne przeżycia które się rozpoczęły pod koniec podstawówki zniszczyły mi psychikę do tego stopnia że mam potężne dziury w pamięci podczas rozmowy z kimkolwiek także na studiach, wiele osób traktuję mnie jak powietrze albo przygłupa, a w domu potrafie normalnie funkcjować dlatego tak jest 2 osobowości??

Gość wyskrobek
jestem za eutanazja. starcow, chorych i samotnych jak i niedoleznych rencistow trzeba jak najszybciej usunac dajac miejsce zdrowym, bogatym i inteligentnym.

Gość anois262
wiesz co, troszkę podobna sytuację mam. Pod koniec podstawówki i przez całe gimnazjum byłam ostro, właściwie dzień w dzień wyśmiewana. po tym wszystkim całkowicie przestałam wierzyć w siebie, nie umiem odezwać się do obcej osoby strasznie ciężko mi nawet porozmawiać z kimś przed telefon. teraz kiedy zaczęłam studiować na uczelni czuje się jak powietrze, nie mam tam żadnej koleżanki czy kolegi.. zdaje mi się ze wszyscy się ze mnie śmieją i boje się cokolwiek powiedzieć w obawie ze wyjdę na głupią. przez to wszystko czuje się bardzo samotna.. kiedy przyjeżdżam do swojego rodzinnego miasta i jestem w domu z rodzina jestem wogóle inna, wesoła uśmiechnięta. nie wiem czemu tak się dzieje ale mam już tego wszystkiego powoli dosyć i czuje że to się jakoś źle skończy