Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziwnie.Zdesperowana

Czy możliwe żebym zaszła w ciążę?

Polecane posty

Jakieś 12 dni temu bawiłam się z chłopakiem w łóżku. Jestem dziewica ale niedługo mieliśmy zacząć uprawiać sex. Niestety mój chłopak był na tyle nieodpowiedzialny że umieścił penisa przy moje pochwie tak jakby chciał go włożyć. Teraz boje się że mogę być w ciąży. Nie jestem pewna czy nie doszło do przedwczesnego wytrysku. Mam nabrzmiałe piersi i krwotoki z nosa. Miesiączkę powinnam dostać pod koniec miesiąca. W ubiegły piątek byłam u ginekologa, nic nie było ale od tego czasu do wizyty minął tylko tydzień (czytałam że trzeba więcej. Dziś rano robiłam test wyszedł negatywnie, ale po takim czasie nie jestem go pewna. Czy jest taka możliwość żebym zaszła w ciążę?

Gość zau
jak długie masz cykle że seks był 12 dni temu a ty masz mieć okres na koniec mies.

Gość 2222222
nie

Gość zau
jak nie nadchodzi skoro masz mieć ją za 4 dni?

Gość kurcze!!!
ile Ty masz lat ze sie pytasz o takie rzeczy??? 14?? nie bierz sie za zabawy a chlopakiem bo od patrzenia w oczy zajdziesz w ciaze.

Gość zau
Co jest możliwe? Zajście od wsadzenia na sekundę. A nie przepraszam to nie było włożenie a tylko jakby włożenie. Daj spokój i zostań dziewicą bo schizujesz.

Lat mam 20 i owszem schizuje. Ale to normalne, kiedy można sobie zniszczyć życie przez głupotę innej osoby. Takie sytuacje się zdarzają a ja pewnie do puki nie dostanę okresu będę umierać z paniki i stresu.

Gość zau
Skoro dorosłaś do seksu to nie rób tego póki nie zabezpieczysz się inaczej schizy będą co miesiąc. Póki co to w twoim przypadku w grę wchodzi co najwyżej ciąża urojona.

Z jednej z strony masz racje że przesadzam, a co do nie dorośnięcia do seksu, to nie ja zachowałam się jak idiotka tylko mój chłopak, zresztą przez ten incydent juz były chłopak. A po za tym nigdy nie miałam objawów przedmiesiączkowych jak np. nabrzmiałe piersi. Po prostu sie boje i wole mieć czarno na białym wszystko przedstawione.