Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dość...

Perfidny egoista...

Polecane posty

Gość Mam dość...

Byly facet maci mi w glowie raz chce powrotu po czym znowu traktuje mnie jak smiecia...Wyznaje mu ze nadal go kocham ,a on po tym na moich oczach podrywa inna dziewczyne, za ktora od dawna nieprzepadam i on o tym wiedzial...Co za perfidny cham, egoista... Glupie serce ! Pwystrzelac bydlakow !! :)

Gość Mam dość...
!!

Gość Darth_Misiek ;)
a to feler jęknął seler ;)

Gość sdd
No to musisz go kochac dalej i neich Cie zdradza.

Gość Pan Kleks i spółka
to co ON chce to jedno to co TY chcesz to drugie koles rwie laske żebys dojrzala do decyzji albo żebyś żałowała tego co zrobiłaś ta konkretną bo wie ze ta cie wkurwi najbardziej pytanie na sniadanie - z jakiego powodu rozpadł sie wasz zwiazek?

Gość sdd
Fajnie, zawsze moze Cie miec, bo nei odejdziesz. Pobzyka sobie na boku i jeszzce czuje sie mega dowartosciowany gdy widzi jak jestes zazdrosna. Ale kochaj sobie go, bo serce glupie jest. Ale rozum chyba tez masz?? Czy wyparowal??

Gość sdd
Pan Kleks i spółka jasne. I traktuje jak smiecia, bo tez nie chce zeby obrosla w piora. Buahahahaha Kazda wymowka jest dobra.

Gość Mam dość...
nie rucha mnie ,ot co :) mam rozum ,mam ,jeszcze calowicie nie 'wyparowal' jak to wyzej ktos ladnie ujal... Nie jestesmy razem , bo on chce pwrotu po czym zachowuje sie jak chuj wiec ja nie bede sie na to godzic...Wyznalam mu ze go nadal kocham ,bo jestem zawsze szczera ,ale szmaty z siebie robic nie zamierzam...Podjac decyzje? Ja? To chyba on jest niezdecydowanym skurwielem. Ja wiem czego chce od zycia. Kocham go i chcialabym z im byc ,ale nie zasluguje i nie bede tolarowac takiego traktowania mnie. Niech zjezdza do tej glupiej fladry. Ja sobie pocierpie.

Gość Pan Kleks i spółka
sdd, czy możesz mi wyjasnic powód dla którego wyciagasz wnioski NIE WIEDZĄC NIC O SPRAWIE POZA TYM CO NAPISAŁA AUTORKA?

Gość Mam dość...
do pan kleks i spółka Co ja niby zrobilam i mam zlaowac? Do jakiej JA niby decyzji mam dorosnac ? HM?? Czyzbys byl jednym z takich jak on ? :)

Gość Mam dość...
up