Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasetka85

restauracja Capitol Suszec

Polecane posty

Gość sasetka85

Czy ktoś zna tę restaurację? Ktoś tam może imprezował na sylwestrze albo weselu? Opinii o niej jak na lekarstwo w internecie więc byłaby wdzięczna za jakieś informacje.

Gość sasetka85
up

Gość IkonaPopu24
Hej. Ja byłam tam na imprezie i powiem jedzenie bardzo dobre. Restauracja duża, czysta, miła obsługa. Menu w kilku propozycjach co do organizowanych imprez. Polecam.

Gość Mikuś86
Oj tak, sala rewelacyjna i wystrój świetnie oddaje klimacik. Ja tam szukałem rok temu właśnie i opinii było trochę. Generalnie ludziom się podobało, dlatego wybrałem ją. Ktoś tam narzekał na jedzenie, ale sprawdziłem przed wyborem osobiście, wybierając się z przyszłą żoną na obiadek. Zresztą polecam sprawdzić najlepiej samemu, podjechać, zamówić coś do jedzenia i ocenić.

Gość SebaTech
To jest ta restauracja z ogromną salą? Daj spokój, tam się można zgubić hehe, a tak na poważnie, to byłem tam raz w zeszłym roku. Nowocześnie i przyjemnie, ale nie pamiętam, co tam wtedy wcinałem.

Gość gość
Byłam tam na weselu sala ładna i czysta,a co do jedzenia to była masakra jedzenie było niesmaczne strasznie mało i nieświeże nawet owoce na drugi dzień wesela były podane te co zeszło ze stołów pierwszego dnia,a mięsa wszystko odgrzewane i nie doprawione,jedzenie noszone nie w kolejności dostaliśmy kapuste zasmażaną a za pół godziny golonka.tam by się przydała Magda Gesler to by tych kucharzy wypier....! szkoda pieniędzy.