Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka28

Czy mogę być w ciąży???

Polecane posty

Gość Balbinka28

Witam!!! Wiem, że jest albo było wiele takich pytań od kobiet, które mają wątpliwości. Mam pytanie do kobiet doświadczonych, które były w ciąży i znają wczesne objawy ciąży. Wiem, że są testy ciążowe, ale w moim przypadku to jest za wcześnie. Przez cały okres i po nim kochałam się z moim chłopakiem, do końca czyli spuszczał mi się do środka. To jest moje pytanie do was, czy jest możliwość zajść w ciążę w okresie i po??? Mojego chłopaka siostra zaszła po okresie, a kochała się z mężem tylko raz. Dzisiaj mija tydzień czasu od zakończenia okresu i od paru dni mam zawroty i bóle głowy, mdli , drażni mnie hałas, wszelkie zapachy mnie drażnią( śmierdzą albo mnie mdli). Dzisiaj wypiłam herbatę i o mało co nie zwymiotowałam. Nie wiem co o tym myśleć. Czy mogą to być objawy ciąży??? Napisze tak, mam 28 lat, chciałabym być w ciąży, a nawet mi to wypada już być i mam objawy ale nie wiem czy nie za bardzo wnikam w to, z powodu chęcią bycia mamą. Proszę o rady i doświadczenia w tej dziedzinie.

Gość oczy jak za mgla
tydzien po to zbyt mało czasu zebys mogla odczuwac jakies dolegliwosci. wmawiasz sobie

Gość A ja napszę tak
w ciążę zajść można jak masz nie regularny cykl.Np ja owu miałam w 4 dc.Ale co do objawów to UROJENIA .Nawet nie zdążyło dojść do zagnieżdżenia o ile wg doszło do zapłodnienia a ty już masz książkowe objawy ciąży.To tylko twoja wyobraźnia i tego jestem pewna

Gość niemożliwe to jest..
nie, nie możesz czuć jeszcze żadnych objawów. Widać schizujesz się już

wydaje mi się że nie możesz być w ciąży bo płodne dni zaczynaj się mniej więcej tydzień po okresie oczywiście to zależy jak długie masz cykle skoro za wcześnie na wykonanie testu ciążowego to zrób sobie badanie beta hcg

Gość Danper
Grypa panuje a nie ciąża :D

Gość no to tak moim marnym
zdaniem,za szybko na objawy.. z tego co wiem są testy ciążowe 6dni po,czyli po 6dniach seksu po którym mogłoby coś być,test pokaże. Jak chcesz być,to się nie przejmuj,żyj tak jak do tej pory,po miesiącu stwierdzisz sama,czy dalej tak jest,czy po prostu to było spowodowane jakimś stresem i nic się jednak nie dzieje. Albo pójdź do ginekologa :) Życzę oczywiście,byś była w ciąży i cieszyła się tym,że już niedługo będziesz szczęśliwą mamusią ;)

Gość hbgfhgfhg
zapłodnienie w okresie mozliwe jest jedynie pod tym warunkiem ze masz rozlegulowany cykl i ouwlke masz np w 5 dniu cyklu.

Gość dobre to jest
laska pisze ze minal tydzien od okresu a ona od pary dni odczuwa dolegliwosci haha pewnie koles z niej zszedł po sexie a ta juz sobie wmaiwaiala ze jej niedobrze i bedzie rzygac bo jest w ciazy

Gość A ja napszę tak
no to tak moim marnym-źle piszesz o tych testach.Nie od stosunku a od zagnieżdżania a to kolosalna różnica!!!

Gość Balbinka28
Okres mam nie regularny trwa różnie i się spóźnia. raz mi się spóźnił 3 tygodnie. ale ten mi się spóźnił o jeden dzień. Od którego tyg zaczynają się objawy po zapłodnieniu???

Gość dobre to jest
pod koniec 1 miesiąca ciazy najwczesniej

Gość dobre to jest
a pierwszym objawem jest brak miesiączki. dopiero potem dochodzą inne