Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiękam!!

pytania o ciąże

Polecane posty

Gość wymiękam!!

czy dziewczyny naprawdę nie wiedzą co to są testy ciążowe, a jak już wiedzą to nie potrafią odczytać instrukcji, jeszcze pytania o tą bladą drugą kreskę rozumiem-sama bylam w takiej sytuacji, że trudno zinterpretować, ale wtedy poszłam na BETA HCG i miałam 100% pewności, czy one naprawdę myślą, że jak napiszą"objawy" to ktoś im odpowie "tak jesteś w ciąży" lub "napewno nie jesteś w ciąży"?? Ile jeszcze tępych lasek zada TO SAMO pytanie?? "Czy jestem w ciąży" ???

Gość wymiękam!!
i co żadna pytająca się nie wypowie??

Gość popieram poprzedniczke
az niedobrze sie robi jak sie czyta wiem zaraz pojada po mnie to nie czytaj ale czy faktycznie nie lepiej zrobic badanie beta i miec pewnosc niz dreczyc sie jestem albo nie jestem pozdrowienia dla pytajacych

Gość Bądź sobą
jak nie czytać? ostatnio siedzieliśmy ze znajomymi i włączyłam żeby im te tematy właśnie poczytać, każdy się śmiał :D

Gość Te pytania
pokazują tylko jaki inteligentny jest nasz naród... Na innych tematach te same dziewczyny chwalą się jakie to one są wykształcone.

Gość oj autorko droga
ja tez miałam drugą bladzioszkę kreskę i poszłam na betaHCG, wolałam się nie nakręcać jak niektóre które widzą bardzo bladą kreskę i od razu umawiają wizytę u gin:)

Gość zxzx
A tam i tak to pytanie zostanie zadane wiele razy. I nawet beta nie pomoże -bo może wciąż coś nie tak. Luzik ludziska. :D