Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajn12345

Błagam, to poważna sprawa!

Polecane posty

Gość karolajn12345

Mój partner ma bardzo skąpe wytryski, tak dosłownie kropelka dwie, bardzo mnie to niepokoi bo w przyszłości chcemy się starać o dziecko. Martwię się bardzo:( Dodam że partner ma 25 lat, jest sprawny w 100% seksualnie, nie kochamy się często, nie zdradza, ale od jakiś 2 lat nauczył się orgazmu tantrycznego, czyli orgazmu bez wytrysku. Natomiast umiejąc takie coś, można mieć też normalny orgazm z wytryskiem. Nie wiem co jest, mój partner ma max 2 kropelki:( Proszę pomóżcie, razem jesteśmy zaniepokojeni. Z góry dziękuje!

Gość nawet w 1 kropelce są miliony
powodów;) jeden z nich dotrze do komórki,przebije ją i zajdziesz;)

Gość ikolo
no coz jak masz brzydkie stopy to ja sie mu nie dziwie, nie podniecasz go

Gość karolajn12345
Ikolo, proszę o komentarze na poziomie

Gość ikolo
to niech idzie do lekarza a drugie to mozesz go nie podniecac, skad to mozesz wiedziec

Gość karolajn12345
bo jestem z nim już duuuuuzo czasu, jakbym go nie podniecała to by zerwał, rozmawiam z nim o wszystkim, mówi mi jak mu się coś nie podoba, ja także. Nigdy nie mieliśmy przed sobą tajemnic i mamy już ustaloną datę ślubu, więc proszę pierwsze się zastanowić przed wydaniem takiej opinii :) pozdrawiam

Gość zxzx
Od takich spraw jest lekarz.

Gość w ogromnym przelocie XV
Prawidłowa objętość spermy z jednego wytrysku według norm WHO to 1,5 ml lub więcej. Kup sobie w aptece małą strzykawkę jeśli nie jesteś w stanie sobie wyobrazić ile to.

Gość karolajn12345
Akurat wiem i znam możliwości swojego faceta i na początku miał normalne wytryski, normalnej ilości, dopiero przez praktykowanie tantry wzięły się u niego te problemy. Przez 2 lata miał orgazm bez wytrysku, a teraz nie może powrócić do stanu przed ćwiczeniem tego. Zaczynam się martwić że nabawił się niedrożności nasieniowodów:(

Gość yjytjukil
rthjyjkutk

Gość yjytjukil
Przez dwa lata się nie spuszczał? :o

Gość karolajn12345
tak, dokładnie, to się nazywa orgazm tantryczny. Trenował to bo daje to większą satysfakcje z sexu i jest to też jakiś sposób antykoncepcji, i mając taki o to orgazm nie był tak "wypompowany" jak po normalnym. Teraz się boje że przez to nabawił się jakiś zaburzeń..

wlasnie przez orgazm tantryczny teraz ma problemy w wytryskiem nie rozumiem po co tak eksperymentowac ,