Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snowhiteee

Złamane serce. Fizyczny ból.

Polecane posty

Gość Snowhiteee

Zostawił mnie facet, jestem w nim szaleńczo zakochana. Widziałam swoja przyłość z Nim. Przy nikim nie byłam tak szczęsliwa, z nikim nie mogłam rozmawiać tak długo przez telefon z nikim nie miałam tak, że w tym samym mmencie mówiliśmy te same słowa...Choć mówił, że jestem ideałem i że nie wie czemu na Niego spojrzałam, czemu Go kocham to... nie jesteśmy razem. A moze tak mówił tylko po to żeby mnie zdobyć. Podobno faceci mówią różne rzeczy jesli mają w tym cel. I tylko głupie idiotki sie na to łapią. To jest skończone, a ja odczuwam wręcz fizyczny ból. Taki ucisk w klatce piersiowej, niepokój, czasem nie mogę złapać oddechu. Czuje sie niepotrzebna, niekochana, czuje że mężczyżni chcą mnie w swoim życiu na chwile, nie chcą mnie na zawsze...

Gość kossa na kamień
nie pierwszy nie ostatni jak mniemam organizm fizycznie wywala emocje w róznej postaci

Gość jodełka w jodełke
zbadano i udowodniono ze złamane serce choruje rowniez fizycznie :(

Gość skjdjskljdlksd
hej, mam podobnie, tez walcze po rozstaniu tez odcczuwam bol ale taki jakby nizej niz w klatce, na wysokosci pomiedzy klatka a zoladkiem, ucisk ma ktos rady jak sie tego pozbyc?

Gość Snowhiteee
Właśnie że pierwszy raz. Dość póżno pierwszy raz odkryłam co to miłość. Wcześniej myślałam, ze nawet ze mną jest coś nie tak, że nie potrafie sie w kimś zakochać, ze jestem pozbawiona emocji... Długo to będzie trwać? bo jak na razie nie moge sobie wyobrazić choćby randki z kimś innym nie mówiąc już o dotyku, po prostu na samą myśl robi mi sie niedobrze

Gość słodki smak rdzy
wszystko mija, każdy związek się rozpada, każdy ból po rozstaniu kiedyś mija.

Gość wredniucha10
"Podobno faceci mówią różne rzeczy jesli mają w tym cel. I tylko głupie idiotki sie na to łapią. " ciepło... ciepło... cieplej...

Gość spławik w garści
a co mówią kobiety żeby sobie wygodnie i gorrąco poscielic pod dupą?

Gość Snowhiteee
Czy to nie jest głupie, że nawet nie potrafie być na Niego zła? Przewrócił mi świat do góry nogami i sobie poszedł. Nie wierze, że zrobił to celowo, wierze, ze w innych okolicznościach bylibyśmy jedną z tych par co jak sie na nie patrzy to aż sie oczy śmieją... może nie chce wierzyć że tak naprawde mógł być zły.

Gość mash8
urojenie. czy widzialas zeby samica psa jak skonczy kopulacje wyła czy coś w tym guście?normalna sprawa kiedy po hmmm spełnieniu miłosnym (lol) się odchodzi w swoje strony:D nie ma co płakać

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.