Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papuszka7654321

Czy to oznaki niepłodności?

Polecane posty

Gość papuszka7654321

Witam:) Z partnerem regularnie uprawiamy sex ponad półtora roku.Nie biorę tabletek ani nie stosujemy żadnego zabezpieczenia jedynie stosunek przerywany ale to podobno żadne zabezpieczenie.Kochamy się również jak mam okres i wtedy kończy w środku.Mimo tego nic.Zastanawiam się czasem czy na pewno możemy mieć dzieci.jak na razie nie chcemy mieć dzieci ale że jeszcze nie wpadliśmy to mnie dziwi.A wy co o tym myślicie? Czas pomyśleć nad jakimiś badaniami?

myślę że to oznaki tego ze Twoj mózg poprzez fakt iż maniakalnie chcesz zajsc w ciązę blokuje taką mozliwosc. Tak przewaznie się dzieje, ze pary ktore chcą bardzo miec dziecko i kobieta ktora sie strasznie nakręca nie moze zajsc w ciąże.

Gość dobrze bylo by wykonac
badania jak i ty tak i równiez partner a to ze sie nie udaje 1,5 roku to oznacza ze musi byc cos nie tak moze poprostu nie trafiacie itd,albo jest blokada psychiczna,za bardzo chcecie

Gość zxzx
A tam, wiele par jedzie na przerywanym i to sporo czasu a dzieci nie mają. A wcale nie są bezpłodni.

Gość ja za to jestem
nie, to zadne oznaki skoro stosujecie przerywany czyli n igdy nie jestes zalana spermą dośłownie

Gość dobrze bylo by wykonac
smierc nie przewaznie j!a tez staram sie dlugo i nie wychodzilo ale na luzie i dalej nie wychodzilo noi byl tego powodów potem leczenie i po leczeniu udalo sie po inseminacji takze dobrze sie przebadac po takim czasie autorko

Gość papuszka7654321
Czytajcie ze zrozumieniem JA NIE CHCE MIEC DZIECI JAK NA RAZIE wogole się nie staramy.Dlatego mnie to zaciekawilo ostatnio ze nie wpadliśmy co w sumie dobrze ale z drugiej strony zastanawiajace

Gość papuszka7654321
Czytajcie ze zrozumieniem JA NIE CHCE MIEC DZIECI JAK NA RAZIE wogole się nie staramy.Dlatego mnie to zaciekawilo ostatnio ze nie wpadliśmy co w sumie dobrze ale z drugiej strony zastanawiajace

Gość papuszka7654321
No właśnie nie che mieć dzieci ale zastanawia mnie to. Niby kończy w środku tylko jak mam okres ale w czasie okresu też podobno można zajsc w ciążę i przy przerywanym też...

Gość zxzi
To nie tak że zajdziesz podczas okresu, ale ciąża z seksu w tym momencie jest możliwa jeśli są rozchwiane cykle i owulacja będzie zaraz po zakończeniu krwawienia. Nie wkręcaj sobie problemu bo może ich wcale nie ma. Ja też stosowałam przerywany i jakoś nie zaszłam a dzieci mam dwójkę teraz.

Gość Ewka34565
Idź na badania do ginekologa to się dowiesz :) Mozesz zrobić sobie monitoring cyklu. Możesz prowadzić obserwacje swoich cykli np testerem owulacyjnym na ślinę. Będziesz wiedziała kiedy możesz zajsc w ciązę a kiedy nie.

hmm.. my stosowaliśmy z meżem przerywany ok 2 lata... i też się tak kiedyś zastanawiałam...ale jak zdecydowaliśmy sie na dziecko to udało się w pierwszym cyklu... dodam że cykle zawsze regularne...

Gość dziwie sie kochasz sie podczas
okresu dla mnie to niechigieniczne