Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otóż...

mokro...

Polecane posty

Gość otóż...

witam... mam pewien problem i chciałabym się nim podzielić... może któraś też tak ma... otóż chodzi o to, że mam cały czas uczucie mokrości... a jeśli już chodzi i sferę intymną i zaczynamy się z mężem kochać, to już wogóle... byłam u ginekologa, powiedział że jestem zdrowa i czyściutka i że "taka moja uroda i nie jestem sama"... a zaczęło się to po tym jak odstawiłam tabletki anty, no ale do dzisiaj nie przeszło... czy któraś z Was też tak ma? nie chodzi mi o jakiś specyficzny śluz, po prostu czuję się cały czas "tam" mokra...

Gość ja tak mialam
teraz przy tabletkach troche mi tego brakuje

Gość może zrób badania hormonalne
Przy tabletkach antykoncepcyjnych miałam problem z suchością pochwy, a po ich odstawieniu problem z zbyt obfitym „nawilżeniem, wręcz wodnistymi upławami, zrobiłam badania hormonalne wszystko było dobrze. Znajoma położna doradziła mi raz w miesiącu robić sobie kurację invagiem w celu wzmocnienia naturalnej mikroflory pochwy, po 4 miesiącach mi przeszło.

Gość sbvafd
ruchałem kiedys taka. było kozacko. tylko dotykasz suki a jej cieknie po nogach . cos pieknego. jak zaczynało ise masowac pizde to az dosłownie ciekło, była tak nawilzona ze szok ... cos pieknego.

Gość krysta))))))
Może warto poczekać jeszcze aby twoje hormony wróciły do normy - przez dłuższy czas były po prostu regulowane chemią w pigułkach. Wiem, że to duży dyskomfort i jesli chcesz to spróbuj z tym invagiem - on normalizuje ilość wydzieliny - może okazać się pomocny.