Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaciepierdole

Wróciłam z przychodni wstrząśnięta płaską głową jednego dziecka ;//

Polecane posty

Gość mala mimitka
autorko, Ty normalna jesteś? Bo mam wrazenie, że nie wszytsko u Ciebie w porządku. A co Cie obchodzą inne dzieci? Az tak bardzo się czujesz niepewnie jako matka, że musisz się dowartościowywać kosztem innych? Idź lepiej sie zajmij swoim idealnym synusiem.

Gość haha leżę i kwiczę :D
jaaasne. mój m ma lekko odstające uszy, ale jakoś nasz 4 miesięczny syn nie ma, więc? Twoja teoria została obalona :P ja dbam o to aby mojemu dziecku uszy się nie zawijały i odstających nie ma i mieć nie będzie. uważam jak go kładę i poprawiam jeśli przekręci główkę i mu się zawinie. Nikt mi nie wmówi, że dziecko ma odstające uszy albo płaską głowę bo się takie rodzi. chyba, że jest poważnie chore i ma jakieś defekty. Ale odstające uszy i płaska głowa to jest tylko i wyłącznie ZANIEDBANIE rodziców!

Gość moja tez miala plaska z jednej
strony, to lekarze mnie uspokoili ze dziecko jak zacznie siedziec, chodzis, raczkowac to grawitacja :P zrobi swoje i czaska sie pieknie uksztaltuje. Mieli racje. Dzis corka ma 2 lata i glowka jak balon rowna. I ocenianie rodzicow tylko dlatego, ze widzialas cos jest chore. Dorosni babko, bo to ze masz dziecko nie oznacza, ze jestesc ą i ę

Gość No popatrz autorko , ty masz
pełną głowę (zakładam) a zupełnie jakby ci połówki mózgu brakowało .