Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość misia1986

dziecko z innym

Polecane posty

Gość misia1986

Jestem z chłopakiem 7 lat.W tym roku skończę 27 lat On 30. Od 7 lat nic nas nie łączy żadne dzieci żaden ślub czy mieszkanie razem, nawet po zaręczynach nie jesteśmy. Związek nasz od samego początku wyglądał dziwnie jak teraz pomyśle i dziwnie wygląda do dziś. Początek związku wyglądał tak żę widzieliśmy się wyłącznie w weekend i to raczej na imprezach albo tylko na sex. Jeśli chodzi o finanse pomiędzy nami to każdy płacił i do dziś płaci za siebie lub wszystko jest dzielone na pół dosłownie wszystko np wspólne wypady na sylwestra zabawy karnawałowe wakacje itp.Nawet nie nocujemy u siebie. Temat dziecka czy ślubu i zaręczyn zawsze kończy się kłótnią nawet już nie zaczynam tego tematu. Denerwuje mnie strasznie jego weekendowe picie alkoholu. Powiedział mi kiedyś że on lubi wypić sobie piwo albo dwa i mu tego nie mogę zabronić. Pewnego dnia nerwy mi puściły i go zostawiłam. Poznałam chłopaka od siebie o rok młodszego myślącego poważnie o życiu i odpowiedzialnego. Zaszłam z nim w ciążę na początku się cieszyłąm ale póżniej bałam się co ludzie powiedzą że znalazłam innego i wciąży z nim bylam.Ciążą przebiegała nerwowo milion myśli miałam na sekunde. W 9 tygodniu poroniłam. Gdy wyszłam ze szpitala zostawiłam chłopaka z któym byłam w ciżąży i wróciłam do poprzedniego. On nic nie wie że byłąm z innym chlopakiem i spodziewaliśmy się dziecka. Chłopak z którym miałam mieć diecko ciągle do mnie pisze wysyła kwiaty itp chce być ze mna a ja nie wiem jak to wszystko odkręcić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować