Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yergshadowesss

male piersi- a ladne cialo.

Polecane posty

Gość yergshadowesss

Już było tyle tematów o małych piersiach ... Są moim ogromnym kompleksem. Mam 21 lat. Miałam przez 5 lat chłopaka i on nigdy ich nie widział:( Wyobraźcie sobie jak mam przez to zrytą psychikę. Ogólnie mam ładne ciało. 167cm, 49kg, brzuch plaski, nogi proste, bardzo długie jak na mój wzrost, wcięcie w talii. Podobno mam piękne pośladki. Sa bardzo odstające i krągłe, nie mam cellulitu. Mój chłopak mówił, ze nigdy nie widział lepszych.lubie swoje ciało. Faceci sie za mną oglądają, na imprezach non stop ktoś do mnie podchodzi, chce numer itp. Poznałam jakiś czas temu mężczynę, spotykamy sie, można powiedzieć, ze tworzymy parę. On jest boski, umiesniony, wysoki, cudo. Sam ciągle chwali moje ciało, powiedział, że nie może patrzeć na moje pośladki bo glupieje, ze nigy nie mial takiego uczucia, ze jestem tak podniecajaca. Jego poprzednie dziewczyny mialy duze piersi. U mnie różnica obwodów to ok 10cm, ;((( w zyciu nie pokaze mu sie bez bluzki... Co z tego jak z reszty ciala jestem zadowolona, wlosy za lopatki, dbam o siebie, kiedy nie mam atrybutu kobiecosci:( boje sie wchodzic z nim w powazny zwiazek bo moglby mieckazda biusciasta a nie bedzie musial patrzec na te niby piersi... chociaz nie wylbrazam sobie ze mialabym mu je pokazac. Chodze na stretching, fitness, aqua zumbe, dbam o siebie. Mam jedrne, gladkie cialo ale powoli odechciewa mi sie wszystkiego.... Tak w ramach zobrazowania to jesli ktos ogladal baby blues to bez stanika w koszulce piersi mam mniej wiecej jak kolezanka glownej bohaerki- Martyna;P

Gość Nie przejmuj sieeeeeeee
Male piersi sa super! Ja je uwielbiam

Gość Nie przejmuj sieeeeeeee
Bylem z dziewczyna ktora miala male piersi i zadnej roznicy dla mnie to nie robilo, zupelnie! Ja uwielbiam male piersi i jestem pewien, ze duzo innych osob tez je lubi wiec glowa do gory!

Nie przejmuj się Wolę takie niż fajne piersi ale chujowa reszta Najważniejszy i tak jest tyłeczek

Gość yergshadowesss
No posladki to akura mi sie udaly;P sa naprawde duze, kagle i jedrne a zarazem proporcjonalne do sylwetki. Ale i tak uwazam ze piersi sa wazniesze

Gość zanetkaa93
Ja też mam małe piersi, nie każda ma duże i mężczyźni to wiedzą.. Nie wstydź się tego.. Ja też na początku podchodziłam do tego tak jak ty, ale jednak się przemogłam i już się tego nie wstydzę, mojemu byłemu chłopakowi to wcale nie przeszkadzało i teraźniejszemu też... Więc głowa do góry, piersi to nie wszystko :)

Gość sdaeses
niepotrzebny kompleks

Gość sases
fota w stringach

Gość tojacinapisze
koleżanko, jak będziesz miała 6 lat więcej bedziesz sie śmiała z tego co teraz nam tu piszesz, uwiez mi twoj problem to zaden problem! jak facet mial tyle lasek to ciebie tez szybko zmieni a moze to on ma malego i wsyztskie uciekają? hmmmm....?

Gość yergshadowesss
Nie są idealne. Za male nawet do damskiej dloni

Gość sases
dobra jesteś . A piersiami sie nie przejmuj

Gość yergshadowesss
Nie są idealne. Za male nawet do damskiej dloni

Gość tojacinapisze
hm

Gość yergshadowesss
To zdjecie to podszyw. Nie jest moje. To uwazacie ze 4 partnerki seksualne w wieku 25 lat to duzo????

Gość iczka66688
też mam mniej więcej taką różnicę. Ważne, że nie mamy płaskiej klatki, u mnie są małe ale za to jędrne i kształtne cycuszki. Uwierz, że nikomu do tej pory one nie przeszkadzały. Mój pierwszy facet je widział, teraz widzi mój obecny. I co? Jak tylko narzekam, że są za małe to dostaję od faceta opieprz. Jemu się podobam cała, moje piersi też. Jak dobrze, że tyłeczek mam znacznie lepszy, wypukły i zgrabny :).

Gość Yla
Nie martw się! jeżeli on Cię kocha NA PRAWDE, to Twoje piersi nie beda mialy dla niego ŻADNEGO znaczenia!

Gość annia......................
Dziwka

Gość iczka66688
cholera, tak się rozpisałam a nie dodał się post :o pieprzona kafeteria!

Coś jeszcze szmato?

Gość Grzebię se w dupie
Przy ładnym ciele małe piersi to małe piwo.

.

Gość tojacinapisze
poslij fotke bez twarzy - ocenimy realnie.

Gość yergshadowesss
Moj nowy zwiazek trwa 4 miesiace, mieszkamy daleko od siebie i widujemy sie tylko jakies 2 razy w miesiacu. Wiem ze on chcialby czegos wiecej. moj byly przede mna mial 2 partnerki i nie potrafilam sie przelamac.

Gość tojacinapisze
i temat ucichł

Gość u7u67u
no i co mu dały te duże piersi w poprzednich związkach?Skoro nie jest z nimi...Chyba patrząc na Ciebie widzi piersi takie jakie masz nie?No chyba,że masz mega wypchane staniki

Gość lalallalallaalla
też mam 21 i mam b.małe. myślisz, że twój facet nie zauważył już tego jaki masz biust? zauważył to od razu jak Cię poznał :) podziwiam to jak dbasz o swoje ciało i kondycje. faceci do Ciebie podchodzą więc pewnie masz proporcjonalną figurę i ładną twarz. nie odstraszasz ich wielkimi cycorami, które by ich zgniotły.;)

Nie masz się o co martwić. Wiele kobiet, które mają duże piersi, mają problemy z nadwagą. Po latach i po ciąży duże piersi bardziej zaczynają zwisać niż piersi o mniejszych rozmiarach. Nie pomogą wtedy ani żele ujędrniające biust typu avon bust shaper, ani droższe specyfiki. Za szczupłymi i zgrabnymi kobietami faceci częściej się oglądają niż za tymi, które oprócz dużego biustu mają również dużą pupę i "oponkę". Zadaj sobie pytanie czy wolałabyś większe piersi i nie być tak szczupłą, czy jednak wolisz być szczupłą mimo małych piersi... Jest wielu facetów, którzy bardziej zwracają uwagę na pośladki niż na piersi. http://www.avonline.pl/avon-katalog-32013