Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgsknlfdkf

On wydaje mi się być niezastąpiony... czy to normalne?

Polecane posty

Gość jgsknlfdkf

Nie potrafiętego opisać, ale moje uczucie do niego jest tak unikalne jak np miłość córki do ojca, bo ojciec jest jeden. I tak samo tutaj. Zdaję sobie sprawę, że być może z kimś będę, i będzie mi z tąosobądobrze, ale na tę chwilę nie potrafię wyobrazićsobie, że będzie mi tak dobrze jak było z nim. Tęsknie za nim cholernie, ale świadomość, że on spotyka sięz innąłamie mi serce :(

Gość Grzebię se w dupie
Z czasem przejdzie.

Gość jgsknlfdkf
Bardzo chciałabym, żeby jednak zardzewiała. Myśl, że ja cały czas przeżywam i za nim tęsknie, a on ma mnie w dupie i obraca inną... eh. A to on za mną latał, on chciał wracać, on był mnązafascynowany. Ja zaczęłam spotykać się z nim ot tak. Widać ma branie u innych dziewczyn...

po prostu przestań o nim myślec. Jak tylko zaczniesz - zmień zajęcie, zacznij śpiewać, włącz tv, weź gazetę, idź na spacer. Na siłę odpychaj te myśli i znikną. Tak działa mózg ludzki.

Gość siwiec natalka
Nie ma ludzi niezastapionych, taka prawde ze czas leczy rany ... mi wiele razy wydawało sie ze ktos jest niezastopione, ale nowe osoby w zyciu zmieniały ten pogląda ... oczywiscie nie zawsze i nie kazdy moze kogos zastapic, ale napewno jest jeszcze ktos taki na tym swiecie.