Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcem...,h

Mój kolega wmawia laskom, że je kocha...dla seksu

Polecane posty

Gość chcem...,h

a one łykają to jak pelikany, ciagle ma inną, tez tak chce ale nie potrafie wykorzystywac głupszych od siebie czyli mlodych kobiet

Gość wszystko gwda
Kobiety mówią że chcą miłości a wybierają świadomie co innego

Gość chcem...,h
wiem o tym... Na te bajki nabierają sie nawet te 'mądre' inteligentne, szanujące sie :O poznają przystojnego, on sie usmiechnie, zacznie podrywac i juz kisiel w majtkach, motyle w brzuchu eh wyglad+pewnosc siebie...

Gość to jest podłość, niech stawia
sprawy jasno, na 100% znajdą się chętne na seks ja do tej pory nigdy nie dałam się na coś takiego nabrać, ale jest wiele kobiet niesamowicie naiwnych (tak samo mężczyzn) i to niezależnie od wieku.wykorzystywać to w celach seksualnych czy majątkowych to szczyt dla mnie oby trafił kiedyś na taką w której naprawdę się zakocha a ona się nim zabawiła najgorzej jak tylko można

Gość to jest podłość, niech stawia
jak ktoś umie grać, wokół siebie roztacza aurę "czegoś więcej niż powierzchowności", dba nawet by w jego domu na widoku były odpowiednie elementy to i ciut mądrzejsza się nabierze ale kobieta nie może znać jego środowiska bo wtedy jak się dowie że miał XX przed nią to wątpię by się dała nabrać na głodne kawałki że się "zmienił"

Widocznie dziewczyny zbyt szybko pozwalają zaciągnąć sie do łózka. Najpierw wypadałoby się przekonać czy ta miłości rzeczywiście istnieje. Oczywiście jeżeli zależy im na tym by kochać sie z miłości. l l