Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola :) F.

Nie mogę więcej schudnąć :( - martwy punkt w wadze

Polecane posty

Witajcie :) Mam pewien problem/zagadkę nie wiem jak to nazwać ;) Odchudzam się. Cóż...Nie jakaś wielka mega dieta. Z 55kg chciałam zrzucić do 49kg. Aktualnie ważę 52kg i od paru dni waga ani nie drgnie! Zła jestem, bo te 3kg spadły baardzo szybko. A teraz pauza. Nic, ani grama mniej od paru dni. Zaczynam się już denerwować. Moja dieta wygląda następująco: 1) śniadanko godz.9.00 - najczęściej 1 kromka chlebka z masłem i 2 jajka na miękko lub kromka chleba z serem żółtym, albo 1 gruba parówka i kromka chleba 2) obiad godz. 15.00 - woreczek ryżu ze śmietaną, ryż z gotowana piersią z kurczaka, gotowana marchem z gotowanym mięsem 3) po obiadku czasem przegryzę jakiegoś batonika bo bez dawki cukru szaleje (czyt. płaczę, jestem w złym nastroju i źle się czuję- słabo) 4) kolacja godz 17.00-18.00 2 kromki chleba tostowego bez masła z cieniutko pokrojonym plasterkiem serka lub szynki Już zaczynam się denerwować i wczoraj zjadłam tylko śniadanie a po poludniu chrupki kukurydziane z przyjaciółką... Za duzo jem czy za mało?? Poratujcie jak mam teraz się odżywiać

Nie wiem czy to do czegoś potrzebne, ale: MÓJ WZROST: 159cm NADMIAR TŁUSZCZU: głównie na brzuchu, uda mogłyby być też trochę szczuplejsze, ale tragedii nie ma.

Gość Zrzuć brzuch
Zapraszam na bloga o diecie i ćwiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ znajdziecie tu wiele przydatnych informacji, opisy ćwiczeń , zdjęcia , filmu, przepisy potraw oraz liczne porady.

Gość bbbbbbbo
to jest normalne, organizm teraz spala oszczednie.za 2-3 dni bedziesz chudla znowu.

oby...Mam nadzieje ze do tej pory sie nie wkurze i nie wpierdziele na "pocieszenie" talerza frytek...:P P.S To prawda że pieczone ziemniaki sa malo kaloryczne??

Gość sweetiebell
no zeby zrzucic brzuch to musisz cwiczyc. doloz to swojej diety dake ruchu

Gość sweetiebell
ja schudlam 10kg jedzac ziemniaki - tylko bez tluszczu, bez smazenie i bez sosikow. sam ziemniak - gotowany, pieczony, bez roznicy. ja jadlam na obiad co jakis czas ziemniaki i schudlam.

Gość bbbbbbbo
malo kaloryczne ????? tak ale pieczone bez tluszczu. i jedzac ziemniaki tylko z kefirem, inaczej bedzie bomba kaloryczna.

rozumiem. kurde do brzuszkow sie zmusic cos nie moge. Jakie inne cwiczenia pomagaja w zrzuceniu brzucha?:)

rozumiem. kurde do brzuszkow sie zmusic cos nie moge. Jakie inne cwiczenia pomagaja w zrzuceniu brzucha?:)