Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psotka_kotka

Najglupsza rzecz po pijaku..

Polecane posty

No wlasnie pochwalcie sie swoimi niecnymi przygodami :P zeby nie bylo ja zaczne. Spilam sie za mocno na imprezie, bylo juz bardzo pozno wiec tez stwierdzilam ze pojde spac. Wparowalam do jakiegos pokoju, widze ze ktos spi ale co mi tam klade sie obok, czuje cieplo i zapach meskiego ciala wiec odruchowo sie przytulam a co tam mam? sterczacy penis :D no to nie myslac za wiele zaczelam go masowac, potem do buzi, facet sie przebudzil i zaczal jeczec az wkoncu wystrzelil. Zadowolona poszlam spac. Rano sie okazalo ze to byl chlopak mojej kumpeli ktora spala obok.... :D:D:D Do dzis trzymamy ta tajemnice miedzy nami i nikomu ani slowa :P

Gość kora82
Po pijaku na imprezach w sesnie w klubach zawsze nie wiem czemu zaczynam szczypac obcych przechodzacyh obok mnie facetow w tylek. Nie podrywam ich robie to raczej dla zwaly. Kiedys mi sie oberwie od jakies dziewczyny danego kolesia. Bo im to raczej nie przeszkadza-smieja sie z tego.Czemu to robie nie wiem. Pozniej sie strasznie wstydze i do klubu w ktorym to mialo miesce nie chce juz chodzic.

Gość krecik alo
łeee, ja tylko pisałam SMS-y z Harrym Potterem

Gość sexualnych przygód nie miałam
staram się pilnowac pod tym wzgledem. ale zawsze jak isę napiję i jest mi już dobrze, to stwierdzam, ze muszę wytrzeźwieć i ide na spacer. ostatnio wyszłam tak z klubu we wroclawskim rynku. rano zobaczyłam w telefonie fotki samochodu straży miejskiej, który zawracal...nie wiem co było moim natchnieniem podczas ich wykonywania;)

Gość zgodziłam się
wyjsc za mąż

ja to nie pije, ale mieszkam w kraju procentow na imprezie firmowej (karaoke bar gdzie na miescie) jedna okolo 40 letnia finka zwana po tej akcji Balonem zrobila niezle przedstawienie muzyka grala, 2 z pracy spiewaly karaoke, inna tanczyla w kowbojskim kapeluszu a Balon wyszla na sam srodek parkietu (duzo osob tam nie tanczylo, patrzyli raczej), wsadzila sobie podluzny balon miedzy uda i tanczyla wywijajac balonem i obracajac sie w na wszystkie strony.gdy grany kawalek sie skonczy, wyjela balon i zaczala go lizac a potem probowala pocalowac w usta kolezanke.jakby ktos nagral i jej to pokazal juz na trzezwo w pracy to by bylo wstyd ze hej

ja to nie pije, ale mieszkam w kraju procentow na imprezie firmowej (karaoke bar gdzie na miescie) jedna okolo 40 letnia finka zwana po tej akcji Balonem zrobila niezle przedstawienie muzyka grala, 2 z pracy spiewaly karaoke, inna tanczyla w kowbojskim kapeluszu a Balon wyszla na sam srodek parkietu (duzo osob tam nie tanczylo, patrzyli raczej), wsadzila sobie podluzny balon miedzy uda i tanczyla wywijajac balonem i obracajac sie w na wszystkie strony.gdy grany kawalek sie skonczy, wyjela balon i zaczala go lizac a potem probowala pocalowac w usta kolezanke.jakby ktos nagral i jej to pokazal juz na trzezwo w pracy to by bylo wstyd ze hej

Gość dr amat
jajcarze oraz jajcarki

Gość keepsmiling
Kiedys pracowalem w restauracji i po pracy ok.23 popilismy dosc ostro szybkie tempo. Ruszylem do domu a jedna z kelnerek ze mnie odprowadzi. Wyladowalismy u niej juz podczas powrotu bylo niezle macanko. Dziewczyna drobna ale wariatka. rano jeszcze dwa razy sie zabawilismy i na 12 do roboty.szkoda ze juz tam nie pracuje jej tez dawno nie widzialem

Ubiegly sylwester. Po 14 piwach obracałem jakąś małolatę w bramie. Na szczęście żaden że znajomych nie widział. Do totalnej wtopy jednak nie doszło, w przebłysku świadomości zatrzymałem ją kiedy już klękała przed moim rozpięty rozporkiem.

Razem z mężem i grupką znajomych byliśmy pod namiotami.Było wieczorne ognisko i wódeczka,zaczełam marudzić mężowi że mi za ciepło a on to się rozbiesz.Miałam juź trochę w czubie i nie wiele myśląc rozebrałam się do naga i piłam dalej.

Gość polskoojczyzno
byłam na melanzu po powrocie obaliłam jeszcze wino z współlokatorką i poszłam kulturalnie spać :P tzn przyciaganie ziemnskie okazało się tak silne , że kilka metrów do łóżka zajeło mi wieczność. w nocy nie stety ziemia tak zapieprzała, ze obudziłam sie i zwymiotowałam przez balkon - mieszkałam na 5 pietrze i niestety zostawiłam długotrwały slad na scianie u sąsiadów :P

Gość kIaudia.
Hej!

Gość mika44
Ńo nieźle

Gość kora82
Up Up

Gość gfsssss
A ja raz po imprezie, typowej domówce.. Wylądowałam ze znajomym w łozku.. Nie doszło jeszcze do seksu, jednak pieszczoty były - co niesamowocie mnie podnieciło.. Do pokoju wpadł kolejny znajomy, ze względu ze wszyscy bylismy pijani - wyladowalismy jakos w łozku - Ja i dwóch facetów jednoczesnie :)

Gość klik klak
po pijaku zdarzyły mi się różne przygody, także bardzo fajne Ale głupie też były. Np dałam się namówić przez swojego byłego chłopaka do zaserwowania mu piwa o północy jako urodzinowy prezent dla niego. Tyle że publicznie i topless. Posłusznie zanurzyłam piersi w piance, oczywiście zlizywał tak że przedstawienie trwało dość długo. Oczywiście co niemiara fotek i komentarzy. Ale jakoś to przeżyłam a rozstaliśmy się z zupełnie innego powodu.

Gość radoslaw miroslaw i zdzislaw
Ja kiedys po wypiciu z tesciem sporej dawki alkocholu w swieta obudzilemsie z tesciowa w luzku przytulony do niej zamiast z zona. Od tej pory ona jakos dziwnie patrzy na mnie mam nadzieje ze jej nie wsadzilem w nocy po obudzeniu nigdy nie rozmawialismy na ten temat

Gość kilka lat temu
pojechałem do burdelu . Byłem w takim stanie że nie nie mogłem dojść i strzeliłem solidną minetę "tej panience" ... Do dziś się zastanawiam co mi odbiło ale pamiętam że mi się to cholernie podobało ;)

Gość se li se la
ja mam różne odchyły po alkoholu. pisze jakieś meile do ulubionych kolegów z wyananiami miłosnymi itp. kiedyś tez był seks z takim jednym przyjacielem domu dużo młodszym niż ja, ale to on chciał

Gość alkocholik 27
Kiedys po pijaku pojechalem do burdelu i tak tam rzadzilem ze zostawilem 5tys stawialem wodke szampany dziwka bralem 3 na raz a rano bylem zdziwiony ze niemam juz kasy zbyt wiele cala wyplata poszla sie jebac w burdelu

o rany siedze i leje po nogawkach z Was :D dobree dobree :D ! Niestety ja nigdy nie zrobiłam niczego głupiego po alko... :(

Gość alkocholik 27
Zas ja kiedys oczywiscie alkochol i narkotyki mnialy tez swoj udzial przelecialem kumpla matke w pokoju obok jego pokoju oboje bylismy nie trzezwi na drugi dzien jego ojciec pytal czy ja nie przelecialem jej. Poniewaz cos tam slyszal jakies jeki na dole w pokoju oglodal telewizje. A ona doslownie sie darla luzko to az skakalo musze ja kiedys jeszcze odwiedzic.

Gość blakadewłajtkiedys
kiedyś na domówce tak sie zachlalam ze padłam z koleżanką na lożko ona juz odleciała a ja jeszcze kontaktowałam na tyle że pamietam ze przyszedł jej fagas przesuną mi stringi na bo i lizał mi tyłek próbowal wsadzac palce więcej nie paniętam ale rano tyłek mnie strasznie bolał i chyba wyleciała mi sperma jak robiłam kupe

Gość Jottt
Smierć - wszystko przed tobą ;)

Gość alkocholik 27
Na imprezie kiedys kilka lat temu kolega gdzies zagina i zostawil swoja dziewczyne pod moja opieka ja ja zbalamucilem i poszlismy w krzaczki ona zaczoka mi obciagac potem wytrysk do ust po jakims czasie znalazl sie i namietnie sie z nia calowal a w tym wszystkim najglupsze jest to ze jak on juz z nia zerwal to ja mu o wszystkim opowiedzialem po pijaku oczywiscie