Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psotka_kotka

Najglupsza rzecz po pijaku..

Polecane posty

Gość wczoraj dalam
Wczoraj bylam u kolezanki ale ze jej nie bylo to jej maz wyciagnol flaszeczke i zapytal. Czy pomoge mu wypic nie zastanawialam sie tylko pilam on stwierdzil ze goraco i zdja sweter zaproponowalam zeby sie rozebral do naga a on to zrobil zawstydzilam sie na poczatku ale pozniej juz po paru glebszych bylo nawet ok do polki kolezanka nie wpadla ten nie zdazyl sie ubrac ja stracilam przyjaciolke a on dom teraz niema gdzie mieszkac.

Gość jakub_juszczak_błonie
Kiedyś wypiłem 4 piwa w barze i wróciłem do domu. Do dziś się z tego z Lelem śmiejemy.

Gość marek 2k
zostałem się z laska i na imprezie jak już byłem gotowy spotkałem jej młodsza siostrę zaczęliśmy gadać o moje byłej z która byłem 3 miesiąc, tak się mam dobrze rozmawiało że wylądowalismy u mnie w domu i do rana się kochalismy. w ciągu 2 tygodni spałem z dwiema siostrami. innym razem na weselu się załatwiłem i miała meier odwieść dziewczyna sąsiada do domu, była 3 lata starszą, wyszło tak że był jeden numerek w aucie u niej na działce.

Gość ja nie,choć eskortowałam
z koleżanką kolegą ,który w akademiku-wieżowcu,zjeżdzał w drewnianej szufladzie i skórzanej czapce pilotce z samej góry na dół -po schodach:O ale fakt faktem było nas 3 muszkieterki z polotem i nieżle dawałyśmy czadu,młodość ma swoje prawa:)!

Gość gość
Będąc kiedyś z koleżanką w Aqua Parku z saunami. Weszliśmy razem do przebieralni po czym zaczeliśmy się kochać bez zabezpieczenia. Podniecało nas dodatkowo to że za drzwiami słyszeliśmy chodzących ludzi.

Gość gość
Leżeliśmy z kumpelą i jej chłopakiem w łóżku on doszedł w moich ustach a rano sie okazało że to był chłopak kumpeli trzymamy to w tajemnicy

Gość gość
Seks publiczny..

Gość gość
Rozebralam się przy kloegach męża

Gość gość
Jaka masz cipke? Owlosiona?

Gość gość
Mam koleżankę lidkę niedpieszczona blednie w oczach