Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski_gość

Ciepłe kluchy - jak to rozumiecie?

Polecane posty

Gość ciekawski_gość

Hej! Proszę o wytłumaczenie, co Wy, kobiety, macie na myśli, gdy nazywacie tak jakiegoś faceta.

Gość dusić
To facet który okazuje miłość. Troszczy się o kobieta i dzieci.

Gość Saracaoos
to taki, który sam nie przejmuje inicjatywy nad niczym, czeka aż mu się wskaże palcem. Czeka aż kobieta wszystko zrobi za niego, bo on nie wie. Facet bez ""jaj" . Sam się nie domyśli niczego. Nie umie nic załatwić. Myśli, że samo jego bycie przy kobiece wystarczy i słowa kocham cię, przytulnie i miłe słówka to z jego strony poświęcenie.

Gość Saracaoos
to taki, który sam nie przejmuje inicjatywy nad niczym, czeka aż mu się wskaże palcem. Czeka aż kobieta wszystko zrobi za niego, bo on nie wie. Facet bez ""jaj" . Sam się nie domyśli niczego. Nie umie nic załatwić. Myśli, że samo jego bycie przy kobiece wystarczy i słowa kocham cię, przytulnie i miłe słówka to z jego strony poświęcenie.

Gość wanesskaMeej
użala sie nad soba, jak ma katar to juz jest bardzo chory i nic w domu nie zrobi, jak skaleczy palec to juz bierze zolnienie z pracy

Gość karol z emeraldu
To facet, który nie ma własnego zdania lub boi się go je wyrazić głośno. Który nie wychodzi z żadną inicjatywą. Taki "misiek", którego nie bierzemy na poważnie. Nieśmiały aż za bardzo, nie wie jak postępować z kobietami więc gapi się głupio albo uśmiecha jak debil, ale boi się podejść i zagadać choćby i o pogodzie. Sam się nie domyśli, że trzeba np. w domu coś zrobić - zero pomysłowości, zero męskiej siły, zero charyzmy, zero sił charakteru.

Gość TO PROSTE JEST
to taki mamejowaty facet, bojacy sie podejmowania decyzji, brania za nie odpowiedzialności, taki, który nie ma własnego zdania, bardzo czesto ulegający wpływom innych osób / mamusia, dalsza rodzinka, koledzy/ mało stanowczy, tchórz, niezaradny życiowo jednym słowem ma mało lub całkowity brak typowo męskich cech

Gość wanesskaMeej
użala sie nad soba, jak ma katar to juz jest bardzo chory i nic w domu nie zrobi, jak skaleczy palec to juz bierze zolnienie z pracy

Gość lać kijem ciepłe kluchy!!!
Ciepłe kluchy to facet, który na kobiecym forum zadaje pytanie o to, co kobiety sądzą o pewnych zachowaniach facetów. To pierwsze i podstawowa definicja. A tu masz jeszcze inny przykład ciepłej kluchy: ciepła klucha najpierw godzinami zadaje kobiecie pytania gdzie chciałaby spędzić wieczór, a potem stara się zrobić wszystko, żeby spełnić jej zachcianki - zimny drań zimnym głosem oznajmia kobiecie "zabieram cię na miasto. nie powiem gdzie. to niespodzianka", po czym zabiera ja na denny film o mordobiciu, a na uwagę kobiety, że film był nienajlepszy, odpowiada "nieważny film, ja jestem największą atrakcją wieczoru".

Gość Xzawieryy
tchórzem jest na zewnątrz dla obcych, ale swoim czyli osobą kochającym potrafi dać w kość.

Gość hapeczek85
no ja wlasnie z takim jestem i juz mam serdecznie dosc

Gość Maciek Be
Facet ktory jest na pstrykniecie kobiety, daje sie jej manipulowac, pantoflarz. Koles ktoremu wmowiono, ze jego glownym celem zyciowym jest zaspokajanie potrzeb kobiet.

Gość ściągniętych wzrostu
To faceci którzy mają zasady i nie uciekają jak zostają ojcami Tacy co szanują kobiety To facet który nie zdradzi Itp.

Gość Definicja ciepłokluwatości
Popychadło, niezaradny życiowo, maminsynek, ciamajda.

Gość to nie jest facet
tylko cipa, ten co pisze wyżej pojęcia chyba ożyciu nie ma :o Ja muszę mieć prawdziwego mężczyznę, a nie jakąś memeje

Ciepłe kluchy - jak to rozumiecie?" x Nie macie racji Facet na którego mówia "ciepłe kluchy" to facet który uwielbia jeść makarony przyrządzane na różnoraki sposób Po prostu nie umie się obejść bez klusek :D

Gość satyr
ciepła klucha to BRZYDKI facet, nieśmiały i niepewny siebie, nadskakujący kobietom, bez inicjatywy. Nie należy mylić tego z PRZYSTOJNYM facetem o powyższych cechach osobowości:) ponieważ PRZYSTOJNY facet o tych cechach jest cudownym, uroczo nieśmiałym słodziakiem :D🖐️

Gość Maciek Be
Regres ma racje, taki facet po prostu lubi makarony, kuchnie wloska itp.

Gość ciekawski_gość
Dzięki za odpowiedzi. Są dość pomocne.

Gość ósemka capslockiem
dla mnie taki który mi wiecznie ustępuje, który boi się wyrażać na głos swoje zdanie, który zabiega zbyt mocno jak na etap znajomości w którym obecnie się jest (oczywiście, nie można być zbyt chłodnym, ale wyskakiwanie z bukietem kwiatów do koleżanki z którą rozmawiało się przelotnie 2-3 razy to przesada jak dla mnie) to też taki który jest uzalezniony od opinii innych -matki,siostry, kumpli są kobiety które lubią takich ustępliwych facetów, ale ja nie lubię mieć kogoś okręconego wokół palca, musze mieć osobę która mi powie czasem "ej, zapędzasz się, przystopuj". i tu nie chodzi o brak szacunku, tyranię, a po prostu o bycie przyjacielem, nie tylko kochankiem

Gość Maciek Be
"są kobiety które lubią takich ustępliwych facetów" Wydaje im sie, ze lubia.

Gość laalalove
ja to rozumiem, że taka osoba jest bez charakteru i nie ma własnego zdania :D :D

Gość laalalove
i osobiście takich chłopaków nie lubię ;]

Gość dziś na pomarańczowo
to taki, który sam nie przejmuje inicjatywy nad niczym, czeka aż mu się wskaże palcem. Czeka aż kobieta wszystko zrobi za niego, bo on nie wie. Facet bez ""jaj" . Sam się nie domyśli niczego. Nie umie nic załatwić. Myśli, że samo jego bycie przy kobiece wystarczy i słowa kocham cię, przytulnie i miłe słówka to z jego strony poświęcenie. doskonały opis ciepłych kluch. w pełni się zgadzam.