Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabriela*.*

Tabletki visaxinum

Polecane posty

Gość Gabriela*.*

Mam takie pytanie. Czy mozna spozywac alkohol so zazyciu tabletek visaxinum?

Myślę, że tak. Nie jest to przecież żaden antybiotyk.

Gość Gabriela*.*
Kurcze bo dzisiaj moja siostra cioteczna ma urodziny i chcemy troszeczke to opic:) i boje sie czy mi to nie zaszkodzi. A dzisiaj juz wzielam jedna tabletke z rana gdzies tak o godz. 9.

Gość goska667
Borykam się z trądzikiem już od kilku lat i powiem Wam,że jest to strasznie uciążliwe;/ chodzenie co chwila do dermatologa bo przepisany lek nie działa i wydawanie pieniędzy tak naprawdę w błoto. Pewnego dnia usiadłam z moim mężem i dyskutowaliśmy jak mi pomóc, sam widział,że strasznie się męczę z tym problemem. I doszliśmy do wniosku,że sami poszukamy czegoś i tak godzinny poświęcone przeglądaniu stron na temat pozbywania się trądziku i tak trafiliśmy na Nonacne http://natradzik.milejdi.pl i wiecie co nie byłam jakoś nastawiona na ogromne brawa dla tego produktu ale dziś mogę bić brawa i zachwalać ten produkt. Dla mnie rewelacja, produkt silnie działający, pryszcze znikają już po pierwszych tygodniach a i zaskórników nie widać ;)

Gość gość
Eee polecam olejek z drzewa herbacianego i przemywanie nim ztwarzy naturalnie wszystko elegancko coraz ladniejsza cera a nie lykacie suplementy i chemie

Gość gość
Wracając do tematu to jest suplement, czyli zioła, spokojnie można pic ile się chce.