hejmalutka 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Biorę tabletki daylette pomylilam sie i zamiast 15 wzięłam 21, jestem na 22 tabletce wczoraj pękła prezerwatywa,partner nie doszedł ale było w niej trochę jak by nasienia... Mam sie czego obawiać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kozetka 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Jesli są to tabletki, ktore bierze sie caly czas, tzn bez przerwy 7 dniowej, to znaczy, ze po 21 tabletkach reszta to placebo. Jezeli wzielas 22 zamiast 15 to nie wzielas tabletki anty, tylko "pustą" tabletke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Po 24 to tabletki placebo:-) i wzięłam zamiast 21!! 15;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogromnym przelocie XV Napisano Styczeń 17, 2013 Kozetka nie ma racji. Nie masz się czego obawiać. Jesteś zabezpieczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thyjuk Napisano Styczeń 17, 2013 podniosę raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Styczeń 17, 2013 chciałam dodać, że jak pękła ta prezerwatywa to nie doszło do wytrysku, ale w prezerwatywie był biały płyn... partner na pewno nie doszedł. Co to może być? preejakulat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach