Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia86uk

wozki , wozeczki

Polecane posty

Gość brzydki/..
jw

Gość a do jakiej ceny
interesuje Cię wózek?:)I czy ma być to 2w1 czy 3w1?:)

Gość brzydki/..
jw

Wg mnie dla noworodka najlepsza jest gondola. Żadna rozkładana spacerówka czy fotelik jej nie zastąpi. Druga sprawa trojkołowce są wg mnie wywrotne co 4 koła to 4 koła.

Gość fiołkowa mama
dla mnie od początku odpadały wózki trójkołowe, nie potrafie ci nawet wytlumaczyc tego ale tak sie uparlam ;-) Mialam 3 w 1 , zazwyczaj w takich foteliki są najzwyklejsze, owszem spelniaja atesty bo muszą, ale jesli chodzi o wygode to przeciętnie to wypada. Spacerówka posłuzy ci kilka miesięcy pewnie, a potem przerzucisz sie na taką bardzeij typową spacerówkę - mniejszą, lżejszą, itd.

wizualnie jest ładny nawet bardzo ładny ale słyszałam że wózki 3 kołowe są wywrotne i nie stabilne ale nie miałam takiego więc nie wiem ale jest ładny

Gość a do jakiej ceny
.

Gość kaaasia86uk
nie wiem czy zauwazylyscie jestem w Anglii. nie chce wam robic dodatkowej roboty wiec jakies uwagi na pewno beda pomocne. co do ceny to raczej 200f moze wiecej czyli Polskie jak patrzylam do 1000-15000 moze.. tutaj tez funkcjonuje duzo str z uzywanymi.. zalezy mi na radach ile powinny wazyc jakie rozmiary i wlasnie co lepiej czy kupic dwa w jednym i czy dobrze rozumiem to jest gondola plus spacerowka , czy lepiej zamiast gondoli widzialam wkladaja fotelik samochodowy?co jest wzynacznikiem .. jestem zielona..

nie wiem jak wszystkie trojkolowce ale ja mam x landera trojkolowego i wcale nie jest wywrotny. wczesniej mialam czterokolowy i mam porownanie co do tego jak go sie prowadzi. wiec na nie rownych terenach trojkolowiec prowadzi sie latwiej. tak samo zima po sniegu.