Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Wścipski ;)

!!!! Ile czasu potrzebuje przeciętnie kobieta żeby dojść ????

Polecane posty

Gość Dr Wścipski ;)

Napiszę wprost jestem dość mało doświadczony, interesuje mnie jak szybko można doprowadzić kobietę do orgazmu. Z tego co wiem nie da się tego zrobić szybko. Wymaga to chyba trochę wysiłku ;) Interesuje mnie też czy kobiety szybciej dochodzą kiedy się same zadowalają ( jak to długo trwa ? ).

Gość to zależy od
stanu twojego portwela

Gość soifverigjv
z 30 min

Gość Truskawkowa mama ...
Co za głupie pytanie! A czy kobieta to komputer zaprogramowany na orgazm z ilością wyliczonych minut do jego osiągnięcia? Zależy od wieku kryteriów. Cechy osobnicze, doświadczenie, znajomość włąsnego ciała, zaufanie do partnera, nastawienie do seksu, przekonania religijne, oczekiwania od partnera i ich spełnianie (lub nie), stan zdrowia, faza cyklu, ilość hormonów, warunki lokalowe, etc. Możnaby długi wymieniać

dziwne to pytanie i widać ,że nie masz doswiadczenia różne są kobiety i różne maja potrzeby wszystko jets zalezne od miejsca , sytuacji , zmęczenia , stanu emocjonalnego i fizycznego , od ochoty w danej chwili na sex ......................................................................................................................................................................................... itd itp

Gość Truskawkowa mama ...
No i zawartość majtek samca też ważna :)

Gość zzen
Rapsodona : opowiedz coś więcej ,jak się bawicie hmm

Gość Dr Wścipski ;)
Bardziej chodziło mi o prawdziwy orgazm, nie udawany. Żadna koleżanka nie napisze ile mniej więcej czasu zajmuje jej wspinaczka na szczyt? ;) Czy kiedyś zdarzyło jej się dojść błyskawicznie i w jakiej sytuacji ? Takie info bardzo by mi się przydało. Z góry dzięki.

Gość aaaaaaaaaaaammmmmmmm
Żeby dojść do Biedry- 10 minut, ale już do Lidla-20. Jako kobieta. Bo mój partner dochodzi do nich o wiele szybciej :)

Gość Dr Wścipski ;)
Hmm, 5 minut samej. To chyba czas znacznie poniżej przeciętnej. No wygląda na to że to kwestia komfortu przebywania z partnerem, zapomnienia o tych wszystkich czynnikach o których pisałyście i popłynięcia. No nic, dzięki za odpowiedz.

Gość ciocia.Dobra.Rada
uuu... Niewiem jak jest u przecietnej kobiety ale u mnie sklada sie na to bardzo wiele czynnikow. Nastroj, to czy czasami nie mam jakichs ukrytych zali do swojego mezczyzny ;) a nawet to jak wygladam, to czy jestem wypoczeta czy zmeczona itd :) wiec od 10 min do 40 (tak w przyblizeniu). Niektore kobiety zeby w ogole miec orgazm musza najpierw sie tego nauczyc, musza miec zaufanie do partnera, otworzyc sie przed nim...

Gość ciocia.Dobra.Rada
a sama w minute :D ale wole jak mi w tym towazyszy :)